Αθλητισμός

Το οικονομικό κρίνει την περαιτέρω ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου

Το οικονομικό θα κρίνει την περαιτέρω ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου. Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν είναι διατεθειμένοι να δημιουργήσουν χρέη ή να αθετήσουν υποσχέσεις και γι’ αυτό ανάλογα με το ποσό που θα είναι διαθέσιμο θα αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Ολυμπιακού αριθμεί 25 ποδοσφαιριστές. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι νεαροί και φιλόδοξοι, ενώ έντονο είναι πλέον και το ντόπιο στοιχείο. Οι ιθύνοντες του συλλόγου αισιοδοξούν ότι αυτή η ομάδα μπορεί να έχει αξιόλογη παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά για το παραπάνω βήμα μάλλον χρειάζεται και ενίσχυση με ορισμένους πιο έμπειρους παίκτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εντοπίσει ποδοσφαιριστές από την ελληνική και ξένη αγορά και βρίσκονται σε επαφή μαζί τους. Βέβαια, οφείλουν να κάνουν κάποιες ημέρες υπομονή διότι αρκετοί παίκτες έχουν ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Για Γ’ Εθνική το σκέφτονται μόνο επειδή η ενδιαφερόμενη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, που διαθέτει μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Επίσης, ένας άλλος σημαντικός παράγοντας έχει να κάνει με το οικονομικό. Αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποσό με το οποίο θα συνεισφέρει ο Γιάννης Νταόπουλος, αλλά και γενικότερα το πόσα έσοδα από χορηγίες θα έχει η ομάδα. Στον Ολυμπιακό δεν επιθυμούν να αθετήσουν τον λόγο τους σε ποδοσφαιριστές ή να δημιουργήσουν χρέη στον σύλλογο. Γι’ αυτό και μόλις υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα χρήματα που χρειάζονται, τότε θα γίνουν και οι ανάλογες κινήσεις στον μεταγραφικό τομέα.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Χθες οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μία απογευματινή προπόνηση στην Άλλη Μεριά, ενώ για σήμερα Σάββατο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση. Στη συνέχεια θα πάρουν ρεπό και θα επιστρέψουν στο γήπεδο το απόγευμα της Δευτέρας όπου θα αρχίσει ο δεύτερος εβδομαδιαίος κύκλος προπονήσεων.

Μέχρι στιγμής ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης και οι συνεργάτες του είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διάθεση και τον επαγγελματισμό που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι οι νεαρότεροι φαίνεται να εγκλιματίζονται στο κλίμα της ομάδας σχετικά γρήγορα.

Τέλος, δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος για φιλικό παιχνίδι στις 14/8, αφού αρκετές ομάδες ακόμη δεν έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους. Έτσι, όλα δείχνουν ότι το πρώτο τεστ για τον Ολυμπιακό θα είναι στη Σούρπη με τον Αίαντα στις 21 Αυγούστου, ενώ να θυμίσουμε ότι έχουν κλειστεί και φιλικά παιχνίδια με την Φήκη στις 4//9, τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στις 11/9 και τον Α.Ο. Υπάτου στις 18/9.

Νέα «καμπάνα» για οφειλές της ΠΑΕ

Συνεχίζουν να πέφτουν «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για χρέη της ΠΑΕ σε ποδοσφαιριστές. Αυτή τη φορά είναι το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ που δικαίωσε τον Κωνσταντίνο Βλάχο. Η απόφαση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Βλάχου, του συνολικού ποσού των δύο χιλιάδων, τριακοσίων είκοσι επτά ευρώ και σαράντα λεπτών (2.327,40), πλέον του ποσού των 200 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 167/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/Ε.Π.Ο, την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το