Τοπικά

Το νέο δημοτικό συμβούλιο Βόλου- Ποιοι θα καθήσουν στα έδρανα από κάθε παράταξη -Πως μοιράζονται οι έδρες

Χωρίς οι “καραμπόλες” να έχουν τελειώσει, οι οποίες θα προκαλέσουν μικρές αλλαγές με βάση το “ρολόϊ του νέου εκλογικού συστήματος για τις έδρες, στο δημοτικό συμβούλιο θα καθήσουν στα έδρανα τα εξής πρόσωπα σύμφωνα με την σταυροδοσία σε όλες τις περιοχές του διευρυμένου δήμου Βόλου.

Από τον συνδυασμό του Α. Μπέου εκλέγονται: Κώστας Λούλης, Γ. Πράττος, Α. Κοπάνας, Φ. Μουλάς, Θ. Θεοδώρου,Α. Ζέρβας, Α. Βεργής, Γ. Βλιώρας,  Γ. Τόρης , Θ. Σταυρίδης, Δ. Κότογλου, Α. Νάσιος, Α. Γαλάτης, Τ. Μπατζιάκας και Τ. Γκογκινούδης.

Από τη νέα Ιωνία: Στεφόπουλος, Καπουρνιώτης, Μορφογιάννη, Αναγνώστου Στάθη, Χάλαρη, Τζούνης. Στον Ιωλκό Δασκαλόπουλος, στη Μακρινίτσα Κάλλης, στην Πορταριά Σαββάκης, στην Αγριά Μαλαματίνης, στην Αισωνία Καντόλα, στην Αρτέμιδα Γανωτής και στην Αγχίαλο Μποντού-Τοκαλή.

Η Νάνσυ Καπούλα θα έχει την εξής ομάδα: Βίκυ Μήτρου , Βασίλη Ζαχείλα, Χριστόφορο Ιγγλέση, Δημήτρη Πέγιο . Από τη Νέα Ιωνία την κ. Χαρανά, από την Αγριά τον κ. Ζάχο και από την Αγχίαλο τον κ. Διαμαντένια. Από τον συνδυασμό του Ιάσονα Αποστολάκη , εκτός από τον επικεφαλής θα καθήσουν τα έδρανα η Ελένη Παπαθανασίου, ο Λεωνίδας Μαυρογιάννης , η Αφροδίτη Γάντζου και από τη Νέα Ιωνία οι κ.κ. Φωτεινή Κοκκινάκη και Διαλεχτή Τσιτούμη. Από τον συνδυασμό του  Α. Παπαδούλη θα καθήσουν στα έδρανα ο ίδιος ο επικεφαλής, η κ. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, η Σούλα Βακουφτσή και ο Δ. Τσιμπανάκος από τη Νέα Ιωνία. Ο Α. Ριζόπουλος εκλέγει τον κ. Τσαλούχα από τη Νέα Ιωνία και τον κ. Ντακούμη από τον Βόλο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το