Αθλητισμός

Επανεκλογή Τσάτσου στην προεδρία της Δάφνης

Μία ακόμη θητεία στον προεδρικό θώκο της Δάφνης θα κάνει ο Γιάννης Τσάτσος, που επανεξελέγη από τα μέλη του συλλόγου, ενώ όπως έγινε γνωστό στην τεχνική ηγεσία θα παραμείνει ο Κώστας Τουρσούγκας. Η ανακοίνωση:

«Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο όπως προέκυψε από τις εκλογές της 24ης Ιουνίου 2022. Η σύνθεση είναι η κάτωθι:

Πρόεδρος: Γιάννης Τσάτσος, αντιπρόεδρος Αθανάσιος Πλήκας, γενικός γραμματέας: Χρήστος Ντούσης, ταμίας: Ιωάννης Τερλεξής, γενικός αρχηγός: Χαράλαμπος Τσαρέλας, έφορος υλικού: Νικόλαος Παλέντζας, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων: Σοφία Παυλίδου.

Στην εκλογική Γ.Σ που πραγματοποιήθηκε αρκετά ήταν τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συμμετοχή σε αυτήν. Όλοι μαζί συζητήσαμε σε πολύ καλό κλίμα  για το μέλλον της ομάδας μας και εκφράστηκε ευρεία στήριξη στην νέα διοίκηση που εκλέχθηκε. Εκφράστηκε επίσης μεγάλη ικανοποίηση για την ένταξη του σωματείου στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων και για την δουλεία που έγινε σε αυτό το επίπεδο. Το νέο διοικητικό συμβούλιο μετά την συγκρότηση σε σώμα ανανέωσε την συνεργασία με τον προπονητή Κωνσταντίνο Τουρσούγκα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον οποίο οριοθέτησε τους στόχους της χρονιάς. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας καθώς και οι πρώτες μεταγραφές».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το