Αθλητισμός

Το μυαλό της Νίκης στην επανεκκίνηση – Συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς»

Στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος βρίσκεται το μυαλό των ανθρώπων της Νίκης, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν κατ’ οίκον προπονήσεις, περιμένοντας το «πράσινο φως» της Πολιτείας για να βρεθούν ξανά στο γήπεδο. Παράλληλα, συνεχίζονται τα έργα στο «Παντελής Μαγουλάς».

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα και όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα έχουν απαγορευτεί ακόμη και οι προπονήσεις των ομάδων στα γήπεδα, που ούτως ή άλλως παραμένουν κλειστά. Ωστόσο, πλησιάζει ο καιρός που τα μέτρα θα χαλαρώσουν και θα επιτραπεί στις ομάδες να ξεκινήσουν προπονήσεις, ενώ σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, η επανέναρξη των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου υπολογίζεται για τον Ιούνιο.

Μέχρι να βρεθούν ξανά όλοι μαζί οι ποδοσφαιριστές της Νίκης γυμνάζονται σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών τους μέσω του διαδικτύου. Η τεχνολογία και στη συγκεκριμένη περίπτωση το διαδίκτυο δίνει τη δυνατότητα στους «κυανόλευκους» να γυμναστούν εντός της οικίας τους, ώστε να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, τηρουμένων των αναλογιών, αφού είναι δεδομένο ότι αν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, όλες οι ομάδες -και όχι μόνο η Νίκη- θα χρειαστούν ένα εύλογο διάστημα προκειμένου οι παίκτες να επανέλθουν στην κατάσταση που ήταν πριν τη διακοπή.

Πάντως, καθημερινά γίνονται διαδικτυακές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του γυμναστή Νίκου Αθανασιάδη, πάνω σε πρόγραμμα που έχει εκπονήσει ο προπονητής Στάικος Βεργέτης. Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης συνδέονται μέσω κινητών, τάμπλετ ή υπολογιστών με τον κ. Αθανασιάδη και εκτελούν τις εντολές του.
Στο μεταξύ, προχωρούν και τα έργα στο σπίτι της Νίκης, δηλαδή το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Ως γνωστόν ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καθισμάτων στη σκεπαστή κερκίδα. Τοποθετήθηκαν συνολικά 500 καθίσματα, τα οποία έχουν καταφέρει να εκπληρώσουν δύο σκοπούς: Από τη μια μεριά η κερκίδα έγινε πιο άνετη για τους θεατές των αγώνων, από την άλλη έγινε πιο όμορφη εξωτερικά.

Από εκεί και πέρα, στα σχέδια των «κυανολεύκων» συμπεριλαμβάνεται τόσο η εκ νέου ανέγερση της Θύρας 3, η οποία γκρεμίστηκε προκειμένου να μεγαλώσει ο αγωνιστικός χώρος του «Παντελής Μαγουλάς», όσο και ο χώρος του ΟΣΕ. Οι εργασίες για την ανέγερση της νέας Θύρας 3 άρχισαν με τον καθαρισμό του χώρου, ώστε να γίνει η απαραίτητη εκσκαφή ώστε να μπουν τα θεμέλια.
Δεν χωρά αμφιβολία πως όλοι στην οικογένεια της Νίκης περιμένουν με ανυπομονησία να ολοκληρωθούν τα έργα και το «Παντελής Μαγουλάς» να γίνει ένα σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο το οποίο θα χαίρονται τόσο οι ποδοσφαιριστές που θα το χρησιμοποιούν, όσο και οι θεατές που θα παρακολουθούν τα παιχνίδια από τις κερκίδες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το