Τοπικά

Το μήνυμα του Δημάρχου Αλμυρού Β. Χατζηκυριάκου για το Πάσχα

Τη βεβαιότητα πως φέτος το Πάσχα θα σημάνει την αναγέννηση της ζωής και των κόπων μας, εκφράζει στο πασχαλινό του μήνυμα ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

Αυτές τις δύσκολες, ζοφερές μέρες στις οποίες ολόκληρος ο κόσμος δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, με εκατοντάδες χιλιάδες θύματα και η ανθρωπότητα δοκιμάζει τις προόδους και τις αντοχές της, η Ανάσταση του Θεανθρώπου μας γεμίζει, περισσότερο από ποτέ, με ελπίδα, αισιοδοξία και προσδοκία.

Το μήνυμα της Ανάστασης, είναι πάνω και πριν απ’ όλα, μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, καταλλαγής, συγκατάβασης και συμπόρευσης με τον διπλανό μας, με τον συνάνθρωπο, με τον καθένα που βρίσκεται σε ανάγκη.

Είναι μήνυμα ελπίδας για τη ζωή που τόσο δοκιμάζεται στις μέρες μας από το έρεβος του θανάτου, όμως τελικά, ανασταίνεται και θριαμβεύει μέσα από κάθε δυσκολία.

Ο συμβολισμός της Ανάστασης μας διδάσκει πως όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε, πάντα βρίσκουμε τη διέξοδο, όταν στεκόμαστε με φροντίδα και αλληλεγγύη στον διπλανό μας, με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις μας και τις δυνατότητές μας.

Εύχομαι το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, να φέρει την Άνοιξη στις καρδιές όλων μας. Όπου κι αν βρίσκεστε, εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτές τις Άγιες ημέρες, να έχετε υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και προκοπή.

Φέτος γιορτάζουμε ένα δύσκολο Πάσχα, με τη βεβαιότητα όμως πως θα σημάνει την αναγέννηση της ζωής και των κόπων μας!!
Καλή Ανάσταση, Καλή Λαμπρή σε όλους!!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το