Τοπικά

Το ΚΗΦΗ Αγριάς παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στον Ξενώνα Αστέγων

Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες, η κοινωνική λειτουργός, κ. Συνοδή Γρίβα του Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η κ. Ασημένια Ρήγα, υπεύθυνη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Αγριάς για φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ του Ξενώνα Αστέγων και της Κιβωτού του Κόσμου. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό οργανισμό του Δήμου Βόλου με αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανό. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς και η είσοδος ήταν ελεύθερη. Μετά την εκδήλωση το ΚΗΦΗ Αγριάς συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης όσον αφορά την υγιεινή και τρόφιμα και τα παρέδωσε στον Ξενώνα Αστέγων.
Οι εργαζόμενοι του Ξενώνα Αστέγων ευχαριστούν το ΚΗΦΗ Αγριάς για την συγκέντρωση και προσφορά των ειδών πρώτης ανάγκης για τους ωφελούμενους του Ξενώνα ειδικά την περίοδο αυτή των εορτών.
Ακόμη, τα μέλη του προσωπικού του Ξενώνα Αστέγων Βόλου πραγματοποίησαν ενημερωτική συνάντηση με την κοινωνική λειτουργό κ. Περδίκη Βασιλική και επισκέπτρια υγείας κα Τζικούλα Ευαγγελία της Τοπικής Μονάδας Υγείας Νέας Ιωνίας (ΤΟΜΥ).
Κατά την συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκαν προτάσεις και προγραμματίστηκαν ενέργειες για κοινές δράσεις για θέματα που αφορούν στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ωφελούμενων του Ξενώνα.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των εκπροσώπων για τον τρόπο λειτουργίας του Ξενώνα Αστέγων και το σκοπό λειτουργίας του, ο οποίος αφορά στην υποδοχή, προσωρινή φιλοξενία σε άτομα που αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα στέγασης και στερούνται οικονομικών και κοινωνικών πόρων.
Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 2421091614. Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 20:00.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το