Τοπικά

Το ΚΕΘΕΑ Πιλότος συμμετέχει μαζί με την «Ateam-Volos» στην Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:00 στον πολυχώρο του Στεκιού πολιτισμού Μεταμορφώσεις-Γ. Καρτάλη 48, θα υλοποιηθεί εκδήλωση με θέμα την ελευθερία των ανθρώπων που ζουν υπό το καθεστώς της σύγχρονης δουλείας. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την «Ateam-Volos», το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ (μέσω του Στεκιού Πολιτισμού ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ) και το Σύλλογο Φίλων, εθελοντών και Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ.
Η εκδήλωση εντάσσεται στην παγκόσμια κινητοποίηση της 17ης Οκτωβρίου 2020 για το ίδιο θέμα από την Α21- (Καταργώντας τη Δουλεία στον 21ο αιώνα (Abolishing Slavery in the 21st Century) το διεθνή μη-κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό οργανισμό που ιδρύθηκε το 2008 στη Θεσσαλονίκη και αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε 17 πόλεις σε 12 χώρες του κόσμου..
Στην εκδήλωση περιλαμβάνεται η προβολή ενός ντοκιμαντέρ για το trafficking, διάρκειας 1 ώρας: το έγκλημα, οι μορφές του, οι τρόποι αναγνώρισής του, καθώς και οι τρόποι καταπολέμησης. Επίσης η ομάδα των συμμετεχόντων και οι φορείς που εκπροσωπεί θα αποφασίσει με ποιον τρόπο θέλει να ευαισθητοποιήσει πρακτικά την πόλη ή την κοινότητά της, σε ανοικτή επικοινωνία με στέλεχος της A21.org/Greece.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν αυστηρά 20 προεπιλεγμένα άτομα, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το