Πολιτισμός

To Kέντρο Πολιτισμού και Τεχνών Θεατρίνη συνεχίζει τη παιδική χριστουγεννιάτικη παράσταση “Τα ξωτικά και το θαύμα της αγάπης”

To Kέντρο Πολιτισμού και Τεχνών Θεατρίνη συνεχίζει τη παιδική χριστουγεννιάτικη παράσταση “Τα ξωτικά και το θαύμα της αγάπης” κάθε Κυριακή και έτσι μας ταξιδεύει έως την μακρινή Λαπωνία. Η Μοίρα, ένα μικρό ξωτικό, ξεκινάει από την παγωμένη Λαπωνία για να βρει τις ρίζες της. Στον δρόμο συναντάει τον Νάργκος που θέλει να πάρει την θέση του Άγιου Βασίλη και προσπάθει με δόλιο τρόπο να το καταφέρει αυτό. Η Μοίρα, βρίσκει τον Άγιο Βασίλη και τον σώζει από το ύπουλο σχέδιο του Νάργκος. Τελικά το θαύμα της αγάπης νικάει και καταφέρνει να μαλακώσει την σκληρή καρδιά του Νάργκος, να σώσει τα Χριστούγεννα και τον Άγιο Βασίλη.

Το ηθικό δίδαγμα του έργου είναι ότι είναι σημαντικό να βοηθάμε τους άλλους, να χαρίζουμε αγάπη, να μιλάμε για όλα αυτά που μας απασχολούν και να λέμε πάντα την αλήθεια.
Συντελεστές: Κείμενο: Δώρα Νονόγλου, Ηθοποιοί: Άννα Μαρία Παναγιωτάκη, Εύα Βούλγαρη, Δώρα Νονόγλου, Μουσική επιμέλεια και κινησιολογία: Eύα Βούλγαρη, Αφίσες: Αντώνης Χρηστομάνος, Φωτογραφία, φωτισμοί: Άλκης Μαρουγκας, Κοστούμια: Θεατρίνη, Σκηνικά: Δώρα Νονόγλου και Αλίκη Γιαμούρογλου
Η παράσταση θα εξακολουθεί να ανέβαίνει τις εξής Κυριακές, 12/12, 19/12,26/12 και 02/01 στις 11:30 και στις 17:00 στο Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών Θεατρίνη (Πλάτωνος 20).
Γενική είσοδος 5 ευρώ
Τηλ Κρατήσεων: 6906842332
H παράσταση είναι διαθέσιμη για σχολεία, νηπιαγωγεία και πολιτιστικούς συλλόγους.
Το εισητήριο για τα σχολεία είναι στα 4 ευρω.
Στον θέατρο εισέρχονται μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού και τα παιδάκια με self test.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το