Τοπικά

Το Γηροκομείο Βόλου εντάχθηκε στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ασφαλιστικά ταμεία

Στην νομοθετική διάταξη για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία εντάχθηκε το Γηροκομείο Βόλου και σε ανακοίνωση του δηλώνει ότι κάνει σχέδια για την επόμενη ημέρα ενώ επισημάνει ότι η διοίκηση δεν «έκανε πίσω» παρά τον πόλεμο και τη λάσπη που δέχθηκε από καλοθελητές.
Η ανακοίνωση του Γηροκομείου Βόλου:

«Τέλος Εποχής. Τα απομεινάρια της κακοδιαχείρισης των άσκοπων ενεργειών και των αλόγιστων σπαταλών αποτελούν πλέον ιστορία. Μετά από 5 έτη σκληρής δουλειάς, υπομονής και πίστης ότι το Γηροκομείο έχει μέλλον και πρέπει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως κοινωνική δομή επιτέλους επήλθε η δικαίωση. Η διοίκηση της τελευταίας πενταετίας, παρά τον πόλεμο που κατά καιρούς δέχθηκε από διάφορους καλοθελητές τη λάσπη για τους χειρισμούς της, την ώρα που το καράβι βούλιαζε. Δεν έκανε πίσω. Αρνήθηκε πεισματικά να εγκαταλείψει κι αυτή το πλοίο, προέβη σε σειρά ενεργειών που εξασφάλισαν την βιωσιμότητα και την άρτια λειτουργία του ιδρύματος.
Κι από σήμερα 21 Ιουνίου 2019 με την ένταξη στη νομοθετική διάταξη περί ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία τολμούμε να ονειρευτούμε την επόμενη μέρα. Μια μέρα που όχι μόνο δεν θα έχει το άγχος για το τι μέλλει γεννέσθαι, αλλά μια μέρα που θα έχει όνειρα, σχεδιασμό και πλάνα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων. Μια μέρα που θα μας επιτρέψει να νιώσουμε υπερηφάνεια και χαρά για το έργο μας και να λάβουμε την ηθική ικανοποίηση ότι βοηθήσαμε κι εμείς τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας. Πραγματικά είμαστε χαρούμενοι και θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί σας.
Γι’ αυτό με τη μεγάλη γιορτή που έχουμε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, ημέρα των Αγίων Πάντων (το εκκλησάκι του Γηροκομείου μας), σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε και την νέα μας αρχή. Σας περιμένουμε όλους».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το