Κόσμος

Το γεμάτο ευγνωμοσύνη βίντεο ενός διανομέα πίτσας που έλαβε φιλοδώρημα 700$

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ
Η καλή πράξη που δέχτηκε τον γέμισε με δάκρυα χαράς και ευγνωμοσύνης, αφού ο αγώνας του 22χρονου διανομέα από το Οχάιο των ΗΠΑ να μείνει καθαρός από το αλκοόλ και να εμπιστευτεί ξανά τον κόσμο είναι πολύ δύσκολος.

Γι’ αυτό και ο Τζεφ Λούις, οποίος την ημέρα εκείνη ξεκίνησε νωρίτερα τη βάρδιά του στην πιτσαρία “Gionino”, όπου εργάζεται, αναλαμβάνοντας να μεταφέρει παραγγελία στην ενορία της περιοχής του, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του με τον πιο ηχηρό τρόπο: με ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο 22χρονος είχε λάβει ως φιλοδώρημα το ποσό των 700 δολαρίων από τον πάστορα της ενορίας και τους ενορίτες, που επιθυμούσαν να κάνουν μια καλή πράξη για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Και όλα αυτά ενώ ο Τζεφ προσπαθεί να ξαναπάρει τη ζωή του στα χέρια του, καθώς είναι σε διαδικασία απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Εν όψει των Χριστουγέννων, ο πάστορας αναζητούσε ανοιχτή πιτσαρία, έχοντας ήδη αποφασίσει πως θα έδινε το τεράστιο αυτό φιλοδώρημα στον πρώτο διανομέα που θα του έφερνε την παραγγελία.

Η τύχη ήταν λοιπόν με το μέρος του 22χρονου, καθώς ο πάστορας είχε καλέσει προηγουμένως άλλες τρεις πιτσαρίες, τις οποίες ωστόσο βρήκε κλειστές.

Ο Λούις αφηγήθηκε την απίστευτη τύχη του με δάκρυα στα μάτια:

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το