Τοπικά

Το Εργατικό Κέντρο Βόλου στις εκδηλώσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Το Εργατικό Κέντρο Βόλου, τιμώντας, όπως κάθε χρόνο τον ηρωϊκό ξεσηκωμό στο Πολυτεχνείο, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής των εργαζόμενων της περιοχής μας στις εκδηλώσεις, που οργανώνει η Εκπαιδευτική Κοινότητα για τις 17 του Νοέμβρη.
“Ο αγωνιστικός συμβολισμός της ηρωικής εξέγερσης είναι σήμερα όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρος. Συμπίπτει με τον αγώνα που δίνουν τα Συνδικάτα για την επαναφορά του θεσμικού πλαισίου των ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, και, γενικά, με τον αγώνα μας για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων, που η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα λόγια μόνο αποκηρύσσει.
Εμπνεόμενοι από τα οράματα και τις αξίες των Ηρώων του Πολυτεχνείου, συνεχίζουμε την πάλη ενάντια στην ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση της Ελληνικής Κοινωνίας, τις περικοπές των μισθών, το περίτεχνο πετσόκομμα των συντάξεων, την απαξίωση των Συλλογικών Συμβάσεων, το άρπαγμα των σπιτιών χάριν των Τραπεζών και την επιχειρούμενη φίμωση του Συνδικαλιστικού Κινήματος”  αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Βόλου στην ανακοίνωσή του.

Η κατάθεση στεφανιών από τους Φορείς θα γίνει αύριο Παρασκευή 16 Νοέμβρη, στο Ηρώο (παραλία) στις 12 μ.μ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το