Τοπικά

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το “παρών” στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από 11 έως και 19 Σεπτεμβρίου 2021, δίνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.
Στο περίπτερο του θα φιλοξενηθούν τοπικές επιχειρήσεις-μέλη του και συγκεκριμένα οι εξής:
1) ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ – Κατασκευή ντίζας
2) CROZANA INVESTMENTS LTD – τηλεχειριζόμενο ερπυστριοφόρο τρακτέρ
3) ΥΙΟΙ ΕΥΣΤ. ΠΛΑΣΤΑΡΑ ΟΕ – Χυτοσίδηρα και ανοξείδωτα υλικά ύδρευσης
4) ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΦΙΛΥΡΑ – Γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, ζυμαρικά, τουρσιά, ξύδια, λικέρ
5) METAMEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ – Έντυπα-Ειδικές εκδόσεις
6) Α. ΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ (KRISTAL) – απορρυπαντικά
7) DOWNVILLAGE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ – Παράγωγα μαύρου σκόρδου
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Βασίλης Ζαχείλας, οι οποίοι και θα παραστούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, οι οποίες γίνονται στα πλαίσια της 85ης ΔΕΘ, με κύριο ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Σε δήλωσή του, με αφορμή την φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης αναφέρει: «Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο Παρελθόν – Παρόν- Μέλλον στο πλαίσιο και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Πάνω σε αυτό το τρίπτυχο, η επιχειρηματική κοινότητα βαδίζει τα τελευταία χρόνια της κρίσης προσηλωμένη στις αξίες της. Η επιχειρηματική ηθική μπορεί να δοκιμάστηκε, ωστόσο η οργανωσιακή κουλτούρα που διέπει το επιχειρείν επιτάσσει να μας βρίσκει πάντα ενωμένους και αλληλέγγυους. Εξάλλου, η επέτειος των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 καταμαρτυρεί ότι μόνο με ενότητα βγαίνουμε κερδισμένοι, τότε και πάντα…
Και το 2021 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, με σημαντικές απώλειες τόσο οικονομικές, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Παρόλα ταύτα, το οφείλουμε τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον της πατρίδας μας, να αφυπνιστούμε και να δράσουμε πάντα με αισιοδοξία και νηφαλιότητα.
Τώρα, όσο ποτέ άλλοτε είναι επιτακτική η ανάγκη η Πολιτεία να κινηθεί υποστηρικτικά στους επαγγελματικούς κλάδους και υπηρεσίες, που άντεξαν τόσο την μνημονιακή δεκαετία, όσο και την πανδημία. Αυτό και περιμένουμε από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, αλλά και από την εισήγηση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη στις εργασίες της Γ.Σ. της ΚΕΕΕ».
Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί εφαρμόζοντας τα αναγκαία μέτρα, λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται από την πανδημία του κορωνοϊού Covid-19, ώστε να διαφυλαχθεί η υγεία των εκθετών, των επισκεπτών και του προσωπικού της έκθεσης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το