Τοπικά

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στη διεθνή έκθεση «ANUGA 2021»

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, που στόχο έχουν τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει – εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις – στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA 2021» που διοργανώνεται στην Κολωνία, Γερμανία, από 9 έως και 13 Οκτωβρίου 2021.
H συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός παγκοσμίως για τον χώρο των Τροφίμων και των Ποτών, καθώς και σταθερό σημείο συνάντησης για εκατοντάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί εφαρμόζοντας τα αναγκαία μέτρα, λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται από την πανδημία του κορωνοϊού Covid-19, ώστε να διαφυλαχθεί η υγεία των εκθετών, των επισκεπτών και του προσωπικού της έκθεσης. Τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην έκθεση, την οποία – εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον συμμετοχής – μπορεί να τη βρει κανείς στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (cci-magnesia.gr). Η φόρμα πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη μέχρι αύριο Δευτέρα 14 Ιουνίου. Λεπτομέρειες σχετικά με την «ANUGA 2021» στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης http://www.anuga.com.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το