Τοπικά

Το E-Thessalia.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία

Η εφημερίδα “Θ” και το E-Thessalia.gr συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, ΕΣΗΕΠΗΝ, π από τις 05.00 το πρωί της Τετάρτης 15/3/2023 έως τις 05.00 το πρωί της Πέμπτης, στηρίζοντας το πάνδημο αίτημα να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών, και να ληφθούν όλα τα μέτρα ώστε να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα.
Οι δημοσιογράφοι απαιτούν:
-Δημοσιογραφία για τον έλεγχο κάθε εξουσίας, με κριτήριο το δημόσιο συμφέρον, έξω από επιχειρηματικές και κομματικές ατζέντες
-Ασφάλεια στις μετακινήσεις των πολιτών και στους εργασιακούς χώρους.
-ΣΣΕ σε όλα τα ΜΜΕ. Οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ πρέπει να πάψουν επιτέλους να είναι όμηροι άναρχων εργασιακών συνθηκών και πολύ χαμηλών αμοιβών. Η ενημέρωση είναι αγαθό και δημοκρατική εγγύηση και οι υπηρέτες της διεκδικούν την επαγγελματική και εργασιακή τους αξιοπρέπεια.
-Ενημέρωση με αξιοπιστία και πλουραλισμό
Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, καλεί τα μέλη και μη μέλη να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία της Τετάρτης, 15 Μαρτίου, καθώς επίσης και στις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις που θα γίνουν την Πέμπτη, 16 Μαρτίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το