Τοπικά

Το Δ.Σ. του Γηροκομείου Βόλου για την έξωση ή μη του 33χρονου από ακίνητο ιδιοκτησίας του

Το ΔΣ του Γηροκομείου Βόλου αναφορικά με την έξωση ή μη του 33χρονου από ακίνητο ιδιοκτησίας του αναφέρει:
«Παρά την αθέτηση τόσο του 33χρονου, όσο και μερίδας του τοπικού τύπου, ότι θα αναλάμβανε την κινητοποίηση για την ευαισθητοποίηση των πολιτών, προκειμένου να συγκεντρωθεί το οφειλόμενο ποσό τόσο των ανεξόφλητων ενοικίων, όσο και των λογαριασμών των κοινοχρήστων ανέστειλε τις διαδικασίες έξωσής του. Προσπαθώντας, μονομερώς το Ίδρυμα να δώσει λύση στο θέμα, αφού ο 33χρονος δεν ανταποκρίνεται στις κατ’ επανάληψη τηλεφωνικές προσπάθειες που καταβάλλονται, προκειμένου από κοινού να διευθετηθεί το ζήτημα, έχουν ξεκινήσει εργασίες συντήρησης και επισκευών σε άλλο ακίνητο ιδιοκτησίας του για τη μετεγκατάσταση τόσο του ιδίου, όσο και της κόρης του.

Το Γηροκομείο, σε αντίθεση όπως μερικοί καλοθελητές επιθυμούν να το παρουσιάσουν, έχει προχωρήσει στην παραχώρηση με τη μορφή χρησιδανείου επτά ακινήτων, δύο σε άπορους φοιτητές και πέντε σε συλλόγους με εθελοντική και κοινωνική προσφορά στην τοπική κοινωνία του Βόλου. Επιπροσθέτως άλλοι δύο δικαιούχοι του ίδιου κοινωνικού επιδόματος ενοικίου μισθώνουν ακίνητα ιδιοκτησίας του Ιδρύματος από τις αρχές του 2016, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Επομένως το Ίδρυμα ανοίγει την αγκαλιά του και δείχνει έμπρακτα το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα προς όλες τις κοινωνικές ομάδες. Κι επειδή, τα περισσότερα προβλήματα με συνεργασία, κατανόηση και διάλογο μπορούν να οδηγηθούν σε επίλυση, καλούμε τον 33χρονο, τους φορείς δημοσίους ή μη και το κομμάτι του τύπου που δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει την κινητοποίηση για τη συγκέντρωση κάποιου χρηματικού ποσού, να κάτσουμε σε ένα τραπέζι βρίσκοντας την ιδανικότερη λύση για το μέλλον του 33χρονου και της κόρης του.

Το Ίδρυμα, όπως προαναφέρθηκε έδειξε ήδη τις προθέσεις του με την αναστολή των διαδικασιών έξωσης και ξεκίνησε διαδικασίες για την ομαλή μετεγκατάσταση του 33χρονου σε ακίνητο που δεν θα φέρει πρόσθετα έξοδα, εφόσον εκλείπουν τα κοινόχρηστα.
Τέλος, κανένα περιστατικό δεν μπορεί να μειώσει, να υποβαθμίσει και να αμαυρώσει την εικόνα του Ιδρύματος μέσα από τη μακρόχρονη λειτουργία του προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φροντίδας και περίθαλψης τόσο προς ηλικιωμένους, απόρους, μοναχικούς, αλλά και άτομα που αποτελούν κοινωνικά περιστατικά.
Το Γηροκομείο είναι πάντα δίπλα σε όσους χρειάζονται βοήθεια, ακόμη κι αν αυτοί δεν είναι άτομα της τρίτης ηλικίας και προσφέρει απλόχερα τη συμπαράσταση του σε όλες ανεξαρτήτως τις κοινωνικές ομάδες.
Συνεχίζουμε…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το