Αθλητισμός

Το Cosmote History για τη Νίκη

Ενδιαφέρον για τη μικρασιατική κληρονομιά και τη Ν. Ιωνία επιδεικνύει το γνωστό τηλεοπτικό κανάλι Cosmote History. Ο εν λόγω σταθμός ετοιμάζει σημαντικό αφιέρωμα για τους ανθρώπους που ξεριζώθηκαν από τη Μ. Ασία και εγκαταστάθηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Μία από αυτές είναι ο Βόλος και η συγκεκριμένα η Ν. Ιωνία, αλλά ασφαλώς δεν θα μπορούσε να λείπει η Νίκη, η οποία είναι δημιούργημα των προσφύγων για να τους θυμίζει τα μέρη όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία «576digital», αντιπροσωπεία της οποίας βρέθηκε στην πόλη μας.

Τα μέλη της εταιρείας υποδέχθηκε η διοίκηση του ΓΣΒ «Η Νίκη», η οποία αποδείχθηκε άριστη οικοδέσποινα. Μάλιστα εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ο πρόεδρος Στέργιος Φάτσης και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας και έφορος ποδοσφαίρου Σταύρος Ρούσσης παρέθεσαν γεύμα προς τιμήν τους και όλοι μαζί απόλαυσαν θαλασσινούς μεζέδες σε γνωστό τσιπουράδικο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα για το εν λόγω ντοκιμαντέρ θα αρχίσουν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το