Ελλάδα

Το αντίο της Κατερίνας Παναγοπούλου στον Περικλή Παναγόπουλο

Η Κατερίνα Παναγοπούλου με μια ανάρτησή της στο Facebook αποχαιρετά τον σύζυγό της εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 84 ετών. Ο Περικλής Παναγόπουλος, ένας από τους θεμελιωτές της σύγχρονης ναυτιλίας πέθανε το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 84 ετών.

Η σύζυγός του γράφει χαρακτηριστικά: «Έφυγε» ο Πατριάρχης της Επιβατηγού Ναυτιλίας Περικλής Σ. Παναγόπουλος, Επίτιμος Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών Επιβατηγού Ναυτιλίας, την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019, στις 06.00 π.μ. Μετά, από πολύχρονη μάχη, ξεκίνησε το τελευταίο του και μεγαλύτερο ταξίδι.
Ολοκλήρωσε την επίγεια πορεία του, εν ειρήνη, στο σπίτι του, έχοντας, όπως επιθυμούσε στο πλευρό του, τη σύζυγό του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.
Η εξόδιος ακολουθία, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019 και θα ακολουθήσει η ταφή, στον Οικογενειακό τάφο, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Έφυγε» ο Πατριάρχης της Επιβατηγού Ναυτιλίας Περικλής Σ. Παναγόπουλος, Επίτιμος Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών…

Publiée par Katerina Panagopoulos sur Lundi 4 février 2019

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το