Τοπικά

Το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Κεντρικής Ελλάδος τον Νοέμβριο στον Βόλο

Ενόψει της διοργάνωσης του «1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Κεντρικής Ελλάδος», που θα πραγματοποιηθεί στο Valis Resort στην Αγριά , στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2019 με οικοδεσπότη την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, συνάντηση των Πρωτοβάθμιων Σωματείων της ΟΕΒΕΜ.

Μέλη του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ και των Σωματείων συζήτησαν για το Συνέδριο, τα θέματα που θα αναπτυχθούν σ’ αυτό, την καλύτερη δυνατή προβολή και οργάνωσή του. Βασικός στόχος είναι η δημιουργία Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας όπου θα προβάλλονται όλες οι επιχειρήσεις του Νομού που θα είναι Μέλη των Πρωτοβάθμιων Σωματείων. Συζητήθηκαν επίσης, τα πιθανά αποτελέσματα που μπορεί να φέρει αυτή η συνάντηση και οι στόχοι που θα τεθούν προς όφελος των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Θεσσαλίας και Φθιώτιδας αλλά και τα γενικότερη οφέλη για τις περιοχές της Θεσσαλίας και της Φθιώτιδας. Αποφασίστηκε πως κάθε Δευτέρα στα γραφεία της ΟΕΒΕΜ (Παύλου Μελά 43-45, 1ος όροφος, Βόλος), θα γίνεται συνάντηση για να προχωρήσει η διαδικασία διοργάνωσης του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Κεντρικής Ελλάδος.

Αντίστοιχες συναντήσεις, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει, πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στη Λάρισα, παρουσία Αντιπροσώπων και των πέντε συμμετεχουσών Ομοσπονδιών (Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Φθιώτιδας). Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00 έχει οριστεί συνάντηση στη Λάρισα, ώστε να παρουσιάσει κάθε Ομοσπονδία τα τελευταία δεδομένα μετά τις κατά τόπους συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων και να συζητηθούν προτάσεις μέχρι την οριστικοποίηση των αποφάσεων που θα οδηγήσουν στο Συνέδριο.

Σημειώνεται ότι στο Συνέδριο θα αναπτυχθούν θέματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (συνεργασία, ανάπτυξη, προοπτική κτλ). Θα συμμετάσχουν επίσης, εκπρόσωποι φορέων κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών από όλη τη Θεσσαλία. Προσκεκλημένοι στο συγκεκριμένο Συνέδριο θα είναι τα Διοικητικά Συμβούλια των ΟΕΒΕ Κεντρικής Ελλάδος, η ΓΣΕΒΕΕ, η Περιφέρεια και Αντιπεριφέρεια, τα Επιμελητήρια των πέντε νομών, οι Δήμοι Κεντρικής Ελλάδος, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, η Επιθεώρηση Εργασίας, τα Πρωτοβάθμια Σωματεία της περιοχής (Μαγνησία) και όχι μόνο, λοιποί κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς.

Υπάρχει επίσης, δυνατότητα χορηγίας για ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και φορείς, οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν αυτή τη δράση και παράλληλα να προβληθούν, επιλέγοντας μία εκ των τριών κατηγοριών: Επίσημοι Χορηγοί 500,00€ , Χορηγοί 250,00€ και Υποστηρικτές 150,00€. Για περισσότερες πληροφορίεοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της ΟΕΒΕΜ στο 24210 – 32780 ή με το μέλος του ΔΣ της ΟΕΒΕΜ (Ταμίας) κ Φόβο Ιωάννη, σταθερό 24210 – 28084 , κινητό 6974738199.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το