Τοπικά

Τις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου επισκέφθηκε η Νάνσυ Καπούλα

Επίσκεψη στις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.
Συγκεκριμένα, η περιοδεία της υποψήφιας Δημάρχου Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα περιλάμβανε επισκέψεις στην Υπηρεσία Καθαριότητας και Φωτισμού, Πολεοδομίας, τις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου και τη ΔΕΥΑΜΒ.


Οι υπάλληλοι των υπηρεσιών ευχήθηκαν στην επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα καλή επιτυχία, στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.
Επιπροσθέτως, οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜΒ εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον της Επιχείρησης, για πιθανή ιδιωτικοποίηση της, αλλά και του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει με την ΕΡΓΗΛ.


Στην Πολεοδομία, οι υπάλληλοι Κοινωφελούς Εργασίας ζήτησαν από την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα να μεσολαβήσει στο αρμόδιο υπουργείο, προκειμένου να δοθεί παράταση στο πρόγραμμα, όπως άλλωστε, έχει γίνει στις Υπηρεσίες Υγείας, Πυροπροστασίας και Hot Spot.


Από την πλευρά της, η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα τους διαβεβαίωσε πως θα εξετάσει εκτενέστερα το θέμα αμέσως μετά τις εκλογές.
Την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα συνόδευσαν οι υποψήφιοι κ.κ. Γ. Γκουντέλιας, Ν. Διαμαντόπουλος, Φ. Καντόλας, Δ. Κουτσός, Β. Μήτρου, Δ. Πέγιος, Δ. Σπάνιας, Μ. Τσαμπάζης και Σ. Χαρανά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το