Θ Plus

Της έκανε μήνυση επειδή έστελνε SMS στο πρώτο τους ραντεβού

Υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να σταματήσουν να ασχολούνται με το κινητό τους τηλέφωνο ούτε καν στο πρώτο ραντεβού, ακόμη κι αν αυτό είναι σε κινηματογράφο. Αλλά δεν τους κάνουν μήνυση κιόλας!

Κι όμως, ένας άνδρας αποφάσισε να κάνει μήνυση σε γυναίκα, επειδή εκείνη έστελνε ασταμάτητα μηνύματα από το κινητό τηλέφωνό της, κατά τη διάρκεια του πρώτου τους ραντεβού, ενώ παρακολουθούσαν ταινία σε κινηματογράφο.

Ο 37χρονος Μπράντον Βέζμαρ, που κατάγεται από τo Οστιν του Τέξας ζητά μάλιστα, σύμφωνα με το TIME, αποζημίωση 17,31 δολαρίων από την 35χρονη γυναίκα, όσο κόστιζε το εισιτήριο για την ταινία που είδαν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ραντεβού ξεκίνησε με εκείνη να στέλνει μηνύματα τα 15 πρώτα λεπτά της ταινίας, με αποτέλεσμα να του… χαλάσει τη διασκέδαση. «Αυτό το πρώτο ραντεβού ήταν κόλαση», πρόσθεσε. Ο 37χρονος πρότεινε στη συνοδό του να βγει από την αίθουσα για να στείλει μηνύματα, αλλά εκείνη έφυγε και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Μάλιστα, αυτό που τον ενόχλησε ακόμη περισσότερο ήταν ότι εξαιτίας αυτού ο ίδιος δεν είχε τρόπο να γυρίσει σπίτι του, καθώς είχαν πάει στον κινηματογράφο με το δικό της αυτοκίνητο.

«Θεέ μου, είναι τρελό. Δεν είμαι κακιά. Απλά βγήκα για ένα ραντεβού», σχολίασε εκείνη για όλα αυτά. Η 35χρονη δήλωσε ότι ο Βέζμαρ την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να του επιστρέψει τα χρήματα του εισιτηρίου, αλλά εκείνη αρνήθηκε γιατί «εκείνος με έβγαλε σε ραντεβού». Μάλιστα, σκοπεύει να ζητήσει περιοριστικά μέτρα, επειδή ο 37χρονος έφτασε στο σημείο να επικοινωνήσει ακόμη και με τη μικρή της αδελφή, προκειμένου να αποζημιωθεί για το εισιτήριο που πλήρωσε!

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το