Τοπικά

Την Τετάρτη η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Το απερχόμενο Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου, προσκαλεί τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Ζάχου με Επτά Πλατανίων) την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 5.30 μ.μ. Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα επαναληφθεί και θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 μ.μ., την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο.
Δικαίωμα ψήφου έχουν μέχρι 3 εκπρόσωποι (ανάλογα με τον αριθμό ψηφισάντων) κάθε ταμειακά ενήμερου Συλλόγου-μέλους της Ένωσης. Σε περίπτωση κωλύματος κάποιου από τους υπάρχοντες εκπροσώπους, μπορεί να οριστεί αντικαταστάτης (μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, βάσει πρακτικών).

Κάθε Σύλλογος, θα πρέπει να προσκομίσει στην Εφορευτική Επιτροπή (μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών) αντίγραφο του πρακτικού εκλογών ή βεβαίωση με τα ονόματα των εκπροσώπων, επικυρωμένα από τη Διεύθυνση του Σχολείου. Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν και την ημέρα διεξαγωγής της συνέλευσης και για τη σωστή εκπροσώπηση, όχι περισσότεροι από ένας/μια εκπρόσωπος από κάθε Σύλλογο.
Η ετήσια συνδρομή έχει καθοριστεί σε 20 ευρώ για Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και σε 10 ευρώ για τα Νηπιαγωγεία και θα υπάρχει δυνατότητα τακτοποίησης των εκκρεμοτήτων, μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Πληροφορίες για τη διαδικασία των εκλογών, στα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. και στο τηλ. 6944168991.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το