Τοπικά

Την πίτα τους έκοψαν ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Παρουσία μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Εμμανουηλίδης επισήμανε ότι το 2020 βρίσκει τη Μαγνησία σε μια υψηλή ατζέντα, στο κέντρο των αποφάσεων.
«Από το εξάμηνο του 2019 που ανέλαβε η κυβέρνηση της ΝΔ και καθημερινά βλέπουμε παρεμβάσεις που γίνονται στην κεντρική διοίκηση έτσι ώστε να γίνουν σημαντικά έργα» δήλωσε και σημείωσε ότι πρέπει να υπάρχει σύμπραξη αυτοδιοίκησης και υπουργείων για να τελεσφορήσουν έργα πνοής για τον τόπο μας.
Ευχαρίστησε επίσης τους φίλους και τα μέλη της οργάνωσης που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση για την κοπή της πίτας.

«Το 2020 είναι μια χρονιά κυβερνητική, που μας βρίσκει με τέσσερις βουλευτές και δύο γενικούς γραμματείς. Η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ήταν παρούσα στις εκλογικές διαδικασίες. Συσπείρωσε τους νέους που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία. Τους νέους που ψήφισαν ανάπτυξη και πρόοδο».
Ακόμη τόνισε ότι έχουν γίνει αναπτυξιακές κινήσεις για τη μείωση της ανεργίας. «Η οικονομία φαίνεται ήδη ότι αλλάζει, οι αριθμοί μιλούν και για το βιώσουμε θα χρειαστούν δύο χρόνια τουλάχιστον» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.


Σημειώνεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή 16 Φεβρουαρίου από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στα εξής σημεία:
Δημαρχείο Αλμυρού (Κεντρική Πλατεία Αλμυρού), Βελεστίνο: Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, Βόλος: Επιμελητήριο Μαγνήσιας, Δημητριάδος 176 & Κουμουνδούρου*, Νότιο Πήλιο: Αίθουσα ΚΕΓΕ (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), Αργαλαστή, Σκιάθος: Αίθουσα Εκδηλώσεων, Μπούρτζι.
*Τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Ζαγοράς και Σκοπέλου θα ψηφίσουν στην κάλπη του Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το