Χωρίς κατηγορία

Την Πέμπτη η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας για τις γυναίκες σε θέσεις ευθύνης- Ομιλήτρια η Άννα Καραμανλή

Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, στη συνεδρίασή της, χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ως «πρωθυπουργό σε πανικό και αποδρομή όπου εν μέσω της συζήτησης του προϋπολογισμού εμφανίζεται πλέον ως απερχόμενος και πανικόβλητος πρωθυπουργός που προσπαθεί με σπασμωδικές κινήσεις να συμμαζέψει τα συντρίμμια της πολιτικής του. Μόνο που τώρα πια δεν τον πιστεύει κανείς. Δίνει παροχές, αφού πρώτα έχει συμφωνήσει μέτρα 9 δισ. ως το 2018. Δηλαδή τα δίνει στον κόσμο για να τα ξαναπάρει από την πίσω πόρτα».

Στη συνεδρίαση οριστικοποιήθηκε και το πρόγραμμα της εκδήλωσης της γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας όπου θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 18:30 στο VOLOS PALACE, με ομιλήτρια την Βουλευτή Β’ Αθηνών της Ν.Δ. κα. Άννα Καραμανλή, Αναπληρώτρια Τομεάρχη Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων κα. Μαρία Συρεγγέλα, ο κ. Χρήστος Μπουκώρος Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ., Αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών & Υποδομών και ο κ. Γιώργος Καλτσογιάννης Μέλος της Κ.Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας.

Το θέμα της εκδήλωσης θα είναι ‘’ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ’’. Παρέμβαση στην εκδήλωση θα κάνουν η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κα. Δωροθέα Κολυνδρίνη, η Πρόεδρος Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών Ελλάδας, Γ.Γ. του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κων/νου Καραμανλή κα. Ζέττα Μακρή, η Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας κα. Νάνσυ Καπούλα, η Διεθνολόγος, Μέλος της Γραμματείας Εξωτερικής Πολιτικής & Άμυνας, τομέα Ευρωπαϊκής Πολιτικής της Ν.Δ. Έλενα Αντωνοπούλου και η Πρόεδρος Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Πορταριάς κα. Αναστασία Αναστασίου. Χαιρετισμό θα απευθύνει και η υπεύθυνη της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας κα. Όλγα Τσιαμήτα.

Στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. επισημάνθηκε και η σπουδαιότητα των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου της 11ης Δεκεμβρίου. Η Ν.Δ. παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκλογική διαδικασία σε έναν από τους κορυφαίους επιστημονικούς φορείς, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, όπως και όλων των κορυφαίων επιστημονικών κι επαγγελματικών φορέων της χώρας.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας καταλήγει αναφέροντας πως Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι (ΔΗ.ΚΙ.Ο.-Σ.) είναι η παράταξη που εκφράζει τις φιλελεύθερες και προοδευτικές ιδέες της Ν.Δ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το