Αθλητισμός

Την ομάδα μπάσκετ με καρότσι «Αργοναύτες» θα τιμήσει ο Ολυμπιακός Βόλου

Mε τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Δίλοφο, για την 6η αγωνιστική, συνεχίζεται το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου .

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου , στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας ΑΜΕΑ , στις 3 Δεκεμβρίου , θα τιμήσει την ομάδα μπάσκετ με καρότσι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΒΟΛΟΥ που από το 1994 δραστηριοποιείται στον αθλητικό χώρο των ΑΜΕΑ , με μεγάλες διακρίσεις στο παρελθόν. Η ομάδα, που αποτελούν οι αθλητές Νίκος Μαλάτος , Δημήτρης Μπαρμπαγεωργόπουλος, Μπαρτζιώκας Γιώργος , Κωνσταντινίδης Παναγιώτης , Τσονάρας Βασίλης , Βλαχάκης Γιώργος , Κυριάκης Γιώργος και Καρακώστας Παναγιώτης, με προπονήτρια την Ελένη Μανούκα , στο ημίχρονο του αγώνα με το Δίλοφο θα δώσει αγώνα επίδειξης προς τους φιλάθλους.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι για να προσθέσουν ακόμη μια νίκη στη φετινή πορεία της ομάδας και να συνεχίσουν να προπορεύονται στον βαθμολογικό πινάκα της κατηγορίας . Από τον αγώνα θα λείψουν ο αρχηγός Κώστας Αλεξίου , ο οποίος , μετά τον τραυματισμό του , έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις και αναμένεται σύντομα να ενσωματωθεί στην ομάδα, ο Αλέξανδρος Λουλούδης, ο οποίος θα ενταχθεί στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και ο στρατευμένος Σωτήρης Αχριάνης , ο οποίος και αυτός θα ενταχθεί από την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις αφού μετά την ορκωμοσία του μετατίθεται σε μονάδα της περιοχής.

Έτσι, στη διάθεση του προπονητή Φώνη Μαυρομιχάλη και του συνεργάτη του Κώστα Καραγιώργη , θα είναι οι : Αναστασόπουλος Λεωνίδας , Βλαστάριδης Αλέξανδρος , Γεωργίου Θωμάς , Θέος Νίκος, Καραγεώργος Θωμάς , Καραθάνος Δημήτριος, Καφάσης Ζήσης, Μπαμπάνης Νικόλαος, Παρασκευάς Γιώργος , Σκαμάγκας Σταμάτης , Τελλίδης Κωνσταντίνος και Τσιαπράζης Νικόλαος .

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί του φιλάθλους του Ολυμπιακού να συμπαρασταθούν στην ομάδα και παράλληλα εύχεται καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική ομάδα, που θα αγωνισθεί την Κυριακή με τη Νίκη Βόλου, στο τοπικό ντέρμπυ της Νέας Ιωνίας.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τραγική κατάληξη για τον 29χρονο που είχε εξαφανιστεί – Βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο

Με τον πλέον τραγικό τρόπο δόθηκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 29χρονου Άγγελου Αβντίου,…

27 Νοεμβρίου 2023

Ο Γιώργος Παπαδάμ για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου

Ο Γιώργος Παπαδάμ σχετικά με τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ρήγα Φεραίου,αναφέρει σε…

27 Νοεμβρίου 2023

Συνάντηση ΣΟΕΔ με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

Συνάντηση πραγματοποίησε το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) με τον Υφυπουργό Άμυνας κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη…

27 Νοεμβρίου 2023

Ισραήλ: Τα έφηβα αδέλφια που ελευθέρωσε η Χαμάς δεν ήξεραν ότι η μητέρα τους δολοφονήθηκε – Τι είπαν για την ομηρία τους

Μετά την τραυματική ομηρία τους που κράτησε 50 μέρες, τις οποίες πέρασαν κλεισμένα μέσα σε…

27 Νοεμβρίου 2023

Φορολογικό νομοσχέδιο – Ελεύθεροι επαγγελματίες: Δεν ισχύει τεκμήριο αν… δεχθείτε να ελεγχθείτε!

«Η ώρα της κρίσης» για τις μεγάλες ανατροπές στη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών στη χώρα…

27 Νοεμβρίου 2023

Νεκρός ένας 39χρονος οδηγός μηχανής – Συγκρούστηκε με αγελάδα

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στη Μύκονο όταν 39χρονος συγκρούστηκε με αγελάδα και σκοτώθηκε στο τροχαίο…

27 Νοεμβρίου 2023