Τοπικά

Την Κυριακή η χριστουγεννιάτικη εορταγορά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Η καθιερωμένη πατροπαράδοτη χριστουγεννιάτικη εορταγορά του Οδηγισμού πραγματοποιείται και φέτος από το Τοπικό Τμήμα Βόλου, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Ξενία» Βόλου με την ίδια αναλλοίωτη τόσα χρόνια επιμέλεια και ποιότητα στα γλυκίσματα και στις χειροτεχνίες.
Η Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά του Οδηγισμού, από το 1952, πρώτη χρονιά λειτουργίας του, συνεχίζει με επιτυχία να διοργανώνεται ανελλιπώς κάθε χρόνο παραμονές Χριστουγέννων, χάρη στα εκατοντάδες μέλη των Ομάδων Συνεργασίας και των Τοπικών Συμβουλίων, που όλα αυτά τα χρόνια εργάζονται εθελοντικά για την εκδήλωση αυτή, και αλλά και την συμπαράσταση και συμμετοχή των φίλων του Οδηγισμού, που με τη σειρά τους την αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και εξακολουθούν να την στηρίζουν με την αγάπη τους.

Στη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά θα διατεθούν και φέτος τα αξεπέραστης γεύσης και ποιότητας χειροποίητα γλυκά, πολύ καλαίσθητα γούρια, στεφάνια και άλλες χειροτεχνίες και διακοσμητικά μέσα σε μια ζεστή, φιλική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Πίνοντας το τσάι ή τον καφέ τους οι φίλοι Οδηγισμού θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από τους όμορφα στολισμένους πάγκους της Εορταγοράς και να αγοράσουν τα γλυκά τους ή μικρά χριστουγεννιάτικα δώρα τους.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη του Οδηγισμού στην πόλη και η ενίσχυση του παιδαγωγικού του έργου, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και έφηβοι να γίνουν ενεργά μέλη του Οδηγισμού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το