Πολιτισμός

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

Θεσμός με πιστούς υποστηρικτές είναι πλέον το Εορταστικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, η Εορταγορά που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά για τη συνέχιση των υπηρεσιών που προσφέρονται και εξυπηρετούν 70 και πλέον παιδιά της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας.

To Χριστουγεννιάτικό Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ θα πραγματοποιηθεί και φέτος την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εξωραϊστικής Λέσχης Κοινωνίας Βόλου (Ι. Καρτάλη με Πολυμέρη) από τις 10:30 το πρωί έως τις 08:00 το βράδυ.
Χειροποίητες δημιουργίες, δώρα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και γλυκά έχουν ετοιμαστεί και φέτος από τις Φίλες Εθελόντριες και τα μέλη της Διοίκησης της ΕΛΕΠΑΠ.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Φίλοι της ΕΛΕΠΑΠ μπορούν να διαλέξουν τα δώρα για τους φίλους τους που γιορτάζουν τον Νίκο την Νικολέτα την Άννα και τον Σπύρο καθώς και τα χριστουγεννιάτικα δώρα, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές εκφράζοντας όχι μόνο την αγάπη τους αλλά και την υποστήριξή τους στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ.
Η Εορταστική ατμόσφαιρα θα πλαισιωθεί στις 12 το μεσημέρι από τη Παιδική Χορωδία και Ορχήστρα του Δημοτικού Σχολείου ‘’Άγιος Ιωσήφ’’ υπό την διεύθυνση της κ. Σοφίας Καγιά
To Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ προσφέρει κάθε χρόνο την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να μοιραστούν τη χαρά της προσφοράς και της κοινής δράσης υποστηρίζοντας την προσπάθεια των αναπήρων παιδιών, των γονιών τους, της διοίκησης, των εθελοντριών και των υποστηρικτών της, ώστε η ΕΛΕΠΑΠ να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες αποδεικνύοντας ότι η θέληση είναι ο κινητήριος μοχλός για τη ζωή.
Με τη αγορά δύο στολιδιών καλύπτεται μία (1) θεραπεία ενός παιδιού.
Είσοδος Ελεύθερη!
Πρόσβαση για ΑμΕΑ από την είσοδο της Πολυμέρη
από τις 10:30π.μ. έως 03:00 μ.μ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το