Τοπικά

Την Κυριακή ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας τρέχει για την Φλόγα στην παραλία Βόλου

unnamed (2)

Οι αθλητικές δραστηριότητες δεν σταματάνε για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, και έτσι όλο το καλοκαίρι όπως και τον Σεπτέμβριο τα μέλη του μετείχαν σε πλήθος αγώνων, ενώ ήδη προετοιμαζόνται για τις διοργανώσεις που ακολουθούν, όπως ο διεθνής Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, ο αγώνας για την Φλόγα στην παραλία του Βόλου και άλλοι αγώνες στην Μαγνησία.

Η προσεχής αγωνιστική δράση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας

Αυτό το Σάββατο πολλοί αθλητές του ΣΔΥ Βόλου θα τρέξουν στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, το δεύτερο μεγαλύτερο γεγονός μαζικού αθλητισμού για οποιοδήποτε άθλημα για τη συμπρωτεύουσα μετά τον Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος που γίνεται κάθε Απρίλη. Στον αγώνα θα τρέξουν χιλιάδες δρομείς από 53 χώρες και τις 5 ηπείρους, και τον ΣΔΥ Βόλου θα εκπροσωπήσουν οι: Ημιμαραθώνιος: Σταυρούλα Μορφογιάννη, Άσπα Μανταλιανου, Χριστίνα Χατζηγιαννίδου, Σκορδα Κωνσταντία, Σπύρος Τρύφωνος, Νίκος Σιδηρόπουλος, Σάκης Κράβαρης, Ισίδωρος Κουκλουμπάκος, Κώστας Παλάντζας, Τραντάφυλλος Νικολάου, Στάθης Νικολάου. 5 χιλιόμετρα: Αλέξης Παπαλεξίου, Αποστόλης Χατζηγιαννίδης.

unnamed (5)

Αυτή τη Κυριακή το πρωί γίνεται στη παραλία του Βόλου ο αγώνας για τη Φλόγα απόστασης 2 χιλιομέτρων. Καλούνται όλοι οι πολίτες να μετέχουν στον αγώνα για να ενισχύσουν τον φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης. Ακόμη και αν δεν μπορούν να μετέχουν, να συμβάλουν για τη Φλόγα συμβολικά. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο κατάστημα της Adidas στην οδό Δημητριάδος, και στα γραφεία της Φλόγας. Αριθμοί θα δίνονται και στη παραλία 2 ώρες πριν την εκκίνηση τη Κυριακή, αλλά καλό είναι να φροντίσουμε όλοι να προμηθευτούμε τον αριθμό από τις προηγούμενες ημέρες, για να μην υπάρχει συνωστισμός στη γραμματεία.

Και τις επόμενες εβδομάδες ο ΣΔΥ Βόλου θα δώσει το παρόν σε αγώνες που γίνονται στη περιοχή μας: στις 18 Σεπτεμβρίου στον Ρήγειο Δρόμο στο Βελεστίνο, στις 25 Σεπτεμβρίου στον 1ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου, τη 1η Νοεμβρίου στο Βόλος Βίκος Relays 2015, τον αγώνα σκυταλοδρομίας ομάδων 4Χ2000 μέτρα και 2Χ4000 μέτρα που θα γίνει στη παραλία της πόλης μας και είναι ο τελικός αγώνας της φετινής σειράς Βίκος Relays.

Στις 8 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το αθλητικό γεγονός της χρονιάς, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας με αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου το διήμερο στην Έκθεση και βέβαια στον αγώνα. Οι θέσεις συμμετοχής όπως και οι θέσεις για το λεωφορείο, έχουν εξαντληθεί. Καλούνται όσοι επιθυμούν διαμονή στο ξενοδοχείο που επιμελούνται τα μέλη του συλλόγου μας και δεν έχουν κάνει ήδη κράτηση, να μας το δηλώσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας επειδή οι θέσεις στο ξενοδοχείο είναι περιορισμένες.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου καλεί όλους τους συμπολίτες  ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να ξεκινήσουν αθλητισμό, είτε μετέχοντας και σε αγώνες, είτε αποκλειστικά για την Υγεία, να απευθυνθούν στα μέλη του Συλλόγου μας, ή στα γραφεία μας Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως, ή στο τηλέφωνο 2421071770 κ.Κώστας Κυριαζής. Επίσης στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, τηλέφωνο 24210 235323, στο μπλογκ http://sdyvolou.blogspot.gr/ ή στο facebook https://www.facebook.com/sdyvolou?ref=hl Σύνθημά μας πάντα είναι: ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. Το τρέξιμο είναι το πιο οικονομικό σπορ. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι παπούτσια και μία φόρμα. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε, στο στάδιο, στους δρόμους, στη παραλία, στο δάσος, στο βουνό. Δεν χρειάζεται καν μετακίνηση, καθώς μπορούμε να ξεκινήσουμε ακόμη και έξω από το σπίτι μας. Διαρκώς καινούργιοι συμπολίτες μας γίνονται μέλη και μπαίνουν στον αθλητισμό για καλύτερη ποιότητα ζωής. Για προπονήσεις, μπορείτε να συναντήσετε καθημερινά μέλη του Συλλόγου σε όλα τα μέρη, κατά κύριο λόγο στο Αθλητικό Κέντρο και στο στάδιο (ΕΑΚ) Βόλου. Το mail όπου μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες, είναι [email protected]

unnamed (3) unnamed (4)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το