Αθλητισμός

Με την ίδια «συνταγή» θα αντιμετωπίσει αύριο τον Διγενή Νεοχωρίου εκτός έδρας η Νίκη

Με την ίδια «συνταγή» που εφάρμοσε κόντρα στο Βελούχι θα αντιμετωπίσει αύριο τον Διγενή Νεοχωρίου εκτός έδρας η Νίκη. Αύριο Κυριακή παίζει και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου που υποδέχεται την Ολυμπιάδα Λάρισας.

Μία ημέρα απέμεινε για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Νίκης εν όψει του αγώνα με τον Διγενή Νεοχωρίου και άπαντες στις τάξεις της έχουν συγκεντρωθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ασφαλώς δεν χωρά άλλο αποτέλεσμα εκτός από την κατάκτηση τριών βαθμών, γι’ αυτό και οι «κυανόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να τους πάρουν με κάθε τρόπο.
Ασφαλώς ο πιο σωστός τρόπος είναι να αποδείξουν ότι είναι ανώτεροι του αντιπάλου τους από την αρχή του αγώνα. Δεν πρέπει να τον αφήσουν να πιστέψει ότι έχει τη δυνατότητα να αποσπάσει έστω κι έναν βαθμό.

Κόντρα στο Βελούχι το είδαμε αυτό. Είδαμε τη Νίκη να μπαίνει με το «καλημέρα» δυνατά στο ματς, να επιβάλλει τον ρυθμό της και να δημιουργεί τη μια ευκαιρία μετά την άλλη.
Σίγουρα ο Διγενής δεν είναι Βελούχι. Διαθέτει καλύτερο σύνολο και παρουσιάζεται ακόμη πιο δυνατός στην έδρα του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει κερδίσει όλους τους βαθμούς παίζοντας στο «σπίτι» του, όπου δείχνει να αισθάνεται πιο άνετα.
Η αυριανή αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο «Χαράλαμπος Παπαχατζής», το οποίο βρίσκεται στην Οιχαλίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση, γεγονός που σίγουρα ωφελεί το βολιώτικο συγκρότημα, καθώς διαθέτει σαφώς πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.
Βέβαια αμφότεροι οι «μονομάχοι» θέλουν οπωσδήποτε το «τρίποντο», οι μεν φιλοξενούμενοι για να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις, οι δε γηπεδούχοι για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Παρ’ όλα αυτά το αναμενόμενο είναι η Νίκη να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, που θα διευκολύνει το έργο της στη συνέχεια.
«Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» λέει μια ποδοσφαιρική ρήση, γεγονός που φαίνεται να αντικατοπτρίζεται πλήρως στην περίπτωση της Νίκης. Η ομάδα τα πήγε περίφημα κόντρα στον ΑΠΟΚ και οι Φάντζιο Μπούις και Στέφανος Ξηροφώτος δεν έχουν λόγο να αλλάξουν την αρχική ενδεκάδα.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι από το μυαλό του προπονητικού τιμ δεν περνούν διάφορες σκέψεις. Μία από αυτές είναι η τοποθέτηση του Τόλη Γαρυφαλλόπουλου στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής αντί του Σέναντ Μπάιριτς, με το σκεπτικό ότι ο Λαρισαίος επιθετικός είναι καλύτερος στο ανασταλτικό κομμάτι και η Νίκη αγωνίζεται εκτός έδρας.
Η προετοιμασία της Νίκης θα ολοκληρωθεί σήμερα με μία προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς. Αμέσως μετά η τεχνική ηγεσία αναμένεται να ανακοινώσει τη σύνθεση της αποστολής, που θα μεταβεί στην Οιχαλίδα για τον αγώνα με τον Διγενή Νεοχωρίου.

Με Ολυμπιάδα αύριο οι γυναίκες της Νίκης
Με την Ολυμπιάδα Λάρισας εντός έδρας παίζει αύριο η Νίκη για το πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΚΑΘ. Για τον λόγο αυτό η Διοικούσα Επιτροπή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Την Ολυμπιάδα Λάρισας αντιμετωπίζει, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ γυναικών. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 13.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας και οι παίκτριες του Νίκου Γαλανάκη θα προσπαθήσουν να κάνουν το «τέσσερα στα τέσσερα». Σας περιμένουμε όλους…».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Στάχτες

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από όσους έχουν τζάκι και το χρησιμοποιούν, καθώς δεν είναι λίγες οι…

25 Δεκεμβρίου 2023

Υπό… εξόντωση οι λύκοι; Έκκληση 300 οργανώσεων να μην περάσει η πρόταση της Κομισιόν για περιορισμό προστασίας

Σε είδος υπό... εξόντωση κινδυνεύει να μετατραπεί ο λύκος στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως…

25 Δεκεμβρίου 2023

Σοκ στον Βόλο – Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Ιωάννου

Σοκ στην τοπική κοινωνία από τον θάνατο της Σοφίας Ιωάννου επί χρόνια προ φόρου του…

25 Δεκεμβρίου 2023

Μεροκάματο τρόμου

Σοβαρό τροχαίο είχαν στον οδικό άξονα Φλώρινας - Καστοριάς κατά τη διάρκεια της διαδρομής για…

25 Δεκεμβρίου 2023

Μπαράζ ληστειών το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων – Στόχος τρία καταστήματα και μία διανομέας

Τέσσερις ληστείες με διαφορά λίγων ωρών σημειώθηκαν την Παραμονή Χριστουγέννων στην Αττική. Ειδικότερα, στις 19:15…

25 Δεκεμβρίου 2023

Αδέσποτα

Άνθρωποι που τις τελευταίες ημέρες βρέθηκαν στην περιοχή του Αλμυρού, τόνιζαν το μεγάλο πρόβλημα που…

25 Δεκεμβρίου 2023