Παραπολιτικά

Την ίδια ώρα

Ο δήμαρχος Βόλου επέλεξε να δώσει αύριο το πρωϊ συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης, την ώρα που στο δημαρχείο θα ξεκινά στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, για την χειροδικία εις βάρος υπαλλήλου από τον δημοτικό σύμβουλο Χ. Στεφόπουλο.
Η συνέντευξη θα επικεντρωθεί στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου και στις αποφάσεις που λαμβάνονται μέσα από μια παραδοξότητα, είναι αλήθεια, στις διαδικασίες.
Επίσης θα διευκρινιστεί μέσα από ποια διαδικασία και νομιμοποίηση διενεργεί χρέη “μπόγια” για τα αδέσποτα, συγκεκριμένο άτομο. Ο δήμαρχος θα απαντήσει, φανταζόμαστε, και για το θέμα της παραχώρησης του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου από τον Οργανισμό Λιμένος στον Δήμο. Η παραχώρηση θα αφορά πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά ο δήμος γι’ αυτές τις εκδηλώσεις θα προχωρήσει σε εκμίσθωση του χώρου.
Υπάρχει ενδεχόμενο ο ΟΛΒ να ζητήσει χρήματα από τις εκμισθώσεις. Έχουμε όμως τη βεβαιότητα ότι το “δεξί χέρι” του δημάρχου Σοφία Παπαγιαννίτση, ως έγκριτη νομικός, θα έχει ενημερώσει τη δημοτική αρχή, για όλα τα ενδεχόμενα. Τις εκδηλώσεις θα αναλάβει να “παρακολουθεί” η νέα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του δήμου Βάσω Παπαδανιήλ, “αριστερό χέρι” του δημάρχου…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το