Τοπικά

Την ΕΛΕΠΑΠ επισκέφθηκε ο δήμαρχος Βόλου

ΜΠΕΟΣ
Τις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ στην Παιδόπολη Αγριάς επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη, το πρωί ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος και ενημερώθηκε από τη διοίκηση και τους αρμόδιους θεραπευτές για το σημαντικό, όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, έργο που επιτελείται εκεί.
“Είναι ένας μικρός παράδεισος, που όμως μένει αναξιοποίητος”, δήλωσε χαρακτηριστικά και δεσμεύτηκε ότι στη διάρκεια της θητείας του θα αναπτυχθεί στενή συνεργασία με τη διοίκηση του Οργανισμού, προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας της δομής.
Εξ άλλου σήμερα το μεσημέρι ο κ. Μπέος επισκέφτηκε το Μουσείο Κεραμοποιίας Τσαλαπάτα και ξεναγήθηκε από τους υπεύθυνους. Ο κ. Μπέος επισήμανε ότι πρόκειται για ένα εντυπωσιακό Μουσείο και τόνισε ότι πρέπει να αναζητηθούν τρόποι, με τη συμβολή και του Δήμου, για την πλήρη ανάδειξή του.

Τέλος το απόγευμα της Δευτέρας ο κ Μπέος δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία κατοίκων του Παλαιού Λιμεναρχείου και συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Όπως διαπιστώθηκε, κάποια από αυτά ήδη έχουν δρομολογηθεί και υλοποιούνται, ενώ για το πρωί της Παρασκευής ορίστηκε επίσκεψη του Δημάρχου στην περιοχή προκειμένου να δει από κοντά και να συζητήσει με τους κατοίκους όλα τα θέματα που υπάρχουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το