Τοπικά

Την αεροπορική σύνδεση των Βρυξελλών με τη Νέα Αγχίαλο ανακοίνωσε η TUI

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του προορισμού Βόλος – Πήλιο στην τουριστική έκθεση Salon des Vacances στις Βρυξέλλες που διεξάγεται από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2017. Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας συμμετέχει στο stand του Δήμου Βόλου το οποίο στηρίζουν με την παρουσία τους οι Δήμοι Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου που βρίσκεται στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Συγκεκριμένα η παρουσίαση έγινε στο περίπτερο του ΕΟΤ σε πλήθος δημοσιογράφων και επαγγελματιών του τουρισμού. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της ανάδειξης της περιοχής ως τιμώμενο προορισμό του ΕΟΤ για το 2017 στις Βρυξέλλες.

Στην εκδήλωση προβλήθηκαν βίντεο της περιοχής που αναδεικνύουν τις δυνατότητες του προορισμού, τα νησιά των Βορείων Σποράδων, τα σημεία ενδιαφέροντος αλλά και τα αξιοθέατα της Κεντρικής Ελλάδας. Προβλήθηκαν επίσης οι υποδομές μεταξύ των οποίων το αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας που εξυπηρετεί τις παραπάνω περιοχές.

Ακολούθησε η τοποθέτηση της εκπροσώπου τύπου της ΤUI η οποία ανακοίνωσε την αεροπορική σύνδεση των Βρυξελλών με το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου, τονίζοντας ότι η περιοχή είναι ενας προορισμός με πολλές δυνατότητες. Πρόσθεσε ότι είναι μια απόφαση στην οποία οδηγήθηκαν μετα το ενδιαφέρον που διαπίστωσαν ότι υπάρχει από τους Βέλγους και εκτιμούν ότι σύντομα θα γίνει ένας αγαπημένος προορισμός.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δράση γαστρονομίας αφιερωμένη στο τσίπουρο από την Ένωση Επαγγελματιών Καταστηματων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ν. Αγχιάλου.

Την εκδήλωση προλόγισε η Ελληνίδα Πρέσβης στο Βέλγιο, κ. Γαλαθιανάκη και η προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών κ. Σκαρβέλη, ενώ παρέστη και ο εμπορικός ακόλουθος κ. Παπαθωμάς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το