Τοπικά

Την 1η ΤΑΞΑΣ επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε προχθές Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, επισκέψεις σε Μονάδες στη Θεσσαλία.
Αρχικά, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε την έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (ΤΑΞΑΣ), στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Στεφανοβικείου Μαγνησίας. Περιηγήθηκε σε χώρους του αεροδρομίου (εκπαίδευση χειριστών ελικοπτέρων (Ε/Π) OH-58D KW, Κέντρο Συντονισμού Υποστήριξης Φιλοξενούντος Έθνους (HNSCC), υπόστεγο συντήρησης Ε/Π UH-1H & OH-58D, κ.λπ.) και ακολούθως μίλησε στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του αεροδρομίου.
Στη συνέχεια μετέβη στη Λάρισα, όπου επισκέφθηκε το 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης (ΠΕΒ). Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για την αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών του εργοστασίου και της γραμμής παραγωγής με τη χρήση του νέου ξηραντηρίου πλακών συσσωρευτών.

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο ΓΕΠΣ-ΔΙΔΟΕ, αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός και ο διοικητής της ΑΣΔΥΣ, αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαδόπουλος.
Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από το 521ο Τάγμα Πεζοναυτών, στην περιοχή βορειοδυτικά του χωριού Μελισσάτικα και νότια του χωριού Γλαφυρές Βόλου, θα εκτελεστούν βολές όπλων ευθυτενούς και καμπύλης τροχιάς, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου (8.30 – 14.00 και 15.00-24.00) και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου (8.00 – 14.00). Επικίνδυνη περιοχή η περιλαμβανόμενη μεταξύ υψωμάτων Αμυγδαλιάς – Κοφρίτη – Κορυφή. Τις ανωτέρω ημερομηνίες και ώρες απαγορεύεται η κίνηση προσωπικού και ποιμνίων στις παραπάνω περιοχές για αποφυγή ατυχημάτων.
Ο δρόμος Μελισσάτικα – Γλαφυρές θα είναι ελεύθερος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το