Αθλητισμός

Την 1η Σεπτεμβρίου η έναρξη προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου ανακοίνωσε ότι η έναρξη της φετινής προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων βόλεϊ θα γίνει την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου (Ιωλκού – Αχιλλοπούλου)
Συγκεκριμένα, το παρόν στο πρώτο ραντεβού, το οποίο σηματοδοτεί και την εκκίνηση της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, αναμένεται να δώσουν:

Στις 7 μμ οι παρακάτω αθλήτριες της ομάδας των Παγκορασίδων:
Αναγνωστοπούλου Ευαγγελία, Διαμάντη Ευγενία, Ιωνά Ελένη, Κουκοπούλου Αναστασία, Κουτσογεώργη Ηρώ, Μαγγιώρη Χρυσούλα, Μακαρατζή Ραφαηλία, Ντίμπρα Άννι, Πράττου Δήμητρα, Προφαντή Μελίνα, Σπυριδάκη Κατερίνα, Σταμπουλή Γαλάτεια, Φόβου Βασιλική, Φόβου Γεωργία, Φουρτούνα Έρρικα, Χονδροπούλου Λαμπρινή και Χριστοφορίδου Μαριάνθη

Στις 7:30 μμ οι παρακάτω αθλήτριες της ομάδας κορασίδων και γυναικών:
Βαγγελούδη Κωνσταντίνα, Βαργιάμη Ανθή, Γκλαβίνη Στεργιανή, Δομουχτσίδη Ιωάννα, Ζαλώνη Ειρήνη, Καραδήμου Ελένη, Κοτίνα Μαριάννα, Κουφογεώργου Αγγελική, Κωστοπούλου Βασιλική, Παπαδοπούλου Σοφία, Παπαρρίζου Εβελίνα, Πετσιμέρη Δέσποινα, Προφαντή Μυρτώ, Ράμπου Μαρία, Τζιοβάρα Γιώτα, Τιλελή Αγγελική, Τσαπραΐλη Κωνσταντίνα καθώς και οι νεαποκτηθείσες αθλήτριες Νικολούλη Ευαγγελία και Μερκονιάν Ελένη που παραχωρήθηκαν με υποσχετική ενός έτους από τη Νίκη Βόλου.
Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τη Νίκη Βόλου για την πολύ καλή συνεργασία και την παραχώρηση των εν λόγω αθλητριών.

Στις 8:30 μμ οι παρακάτω αθλητές της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου:
Ιωνάς Δημήτριος, Κανδήλας Γεώργιος, Κουκουγιάννης Σταύρος, Κουτσογιάννης Μαρίνος, Λεώνης Πασχάλης, Μαραγκός Ισίδωρος, Μίλτος Μιλτιάδης, Ντελής Αντώνης, Ντελής Δημήτρης, Ντελής Ηλίας και Τσινίκας Δημήτρης
Στην πρώτη συγκέντρωση το καλωσόρισμα θα κάνουν εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου ο Πρόεδρος κ. Χιώτης Αντώνης, η έφορος του τμήματος βόλεϊ κ. Χατζημητροφάνους Κική και οι υπεύθυνοι προπονητές του τμήματος βόλεϊ κ.κ. Γιόλας Απόστολος και Κουτσογιάννης Μαρίνος.

Από το προπονητικό team αποχώρησε ο κ. Ξανθόπουλος Παναγιώτης λόγω μόνιμης εγκατάστασης στο νησί της Σκιάθου.
Διοίκηση, Προπονητές, Αθλητές και Αθλήτριες τον ευχαριστούν θερμά για τα όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια εποικοδομητικής συνεργασίας τους. “Του ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πολλές ακόμη επιτυχίες στο μέλλον. Φίλε Παναγιώτη, η πόρτα του Συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα!
Καλή διαμονή στο νησί της Σκιάθου”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου.

Η έναρξη της προετοιμασίας μας αναμένεται λίγο διαφορετική σε σχέση με όλες τις προηγούμενες με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων πρόληψης και προστασίας από τον Covid 19.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το