Αθλητισμός

Τιμήθηκε ο Β. Καραΐσκος στο τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε το B.C. Volos

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά άνοιξης με συμμετοχή όλων των παιδιών των τμημάτων της υποδομής του B.C. Volos . Η ομάδα τίμησε για την προσφορά του στο μπάσκετ τον Βολιώτη άσο Βασίλη Καραΐσκο που αγωνίστηκε στην Νίκη, στον Πανιώνιο, στο Ηράκλειο, στον Φίλιππο Θεσσαλονίκης και σε Εθνικές ομάδες.

Επίσης το τουρνουά τίμησε με την παρουσία του ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Μάριος Γούδας που μαζί με τον Βασίλη Καραΐσκο έκαναν τις απονομές στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες μας μετά την λήξη των αγώνων.

Τα παιδιά του B.C. Volos χάρηκαν τη συμμετοχή τους

Το B.C. Volos ευχαριστεί τους γονείς και τα παιδιά για την μεγάλη συμμετοχή τους στο τουρνουά καθώς και το προπονητικό τιμ και τους συνεργάτες της ομάδας για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν για να έχει επιτυχία το τουρνουά.
Το κλειστό γυμναστήριο του 1ου Νέας Ιωνίας ήταν στολισμένο με μπαλόνια τα σύμβολα της ομάδας, καθώς και τα πανό των χορηγών του συλλόγου. Πριν από κάθε παιχνίδι γινόταν η παρουσίαση των ομάδων υπό τους ήχους της μουσικής και με το δυνατό όλε των μικρών αθλητών. Στο τέλος ακολούθησαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το