Τοπικά

Τιμήθηκε ο Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου στον χορό της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος

Tην Παρασκευή 9  Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χριστουγεννιάτικος χορός της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος στο εστιατόριο ” Κ.Χ.1948″ στο Βόλο. Σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα το προσωπικό του Λ.Σ.-ΕΛ-ΑΚΤ. διασκέδασε ξεχνώντας για λίγο τις Υπηρεσιακές και προσωπικές υποχρεώσεις.

 

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν πέραν του προεδρείου της ΕΠΛΣ Κ. Ε. και προσωπικού από τις Λιμενικές Αρχές της Ένωσης, ο Διοικητής της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.-ΑΚΤ. Αρχ/ρχος Λ.Σ. Δεμερτζής Κωνσταντίνος, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου Πλοίαρχος Λ.Σ. Κανάλης Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος της ΟΛΒ Α.Ε. κ. Σταυριδόπουλος Θρασύβουλος., ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Αττικής Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ κ. Τσατσούλης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος Συνδέσμου Φορτ/τών κ. Κρητικός Θ., εκπρόσωποι της Ένωσης αποστράτων Λ.Σ., εκπρόσωποι των Ναυτικών Πρακτορίων, καθώς και πλήθος συνεργατών, συγγενών και φίλων του Λ.Σ. Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Γενικού Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Λαμπρίδη Χ., του Αρχηγού Λ.Σ. ΑΝΤ/ΡΧΟΥ κ. Ράπτη Σ. και του Α΄ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ Λ.Σ. ΑΝΤ/ΡΧΟΥ κ. Κλιάρη Θ.

Από τους ομιλητές εκφράστηκαν θερμά συγχαρητήρια στον ΣΗΜ/ΡΟ Λ.Σ. Κυράνη Κ. Πρόεδρο της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του και ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος. Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου με απονομή τιμητικής Πλακέτας, από το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, αναγνωρίζοντας έτσι την άριστη συνεργασία τους, το σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπο του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το