Αθλητισμός

Τιμήθηκαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΒΑ 

Στην κατάμεστη αίθουσα του «Ergon» στον χώρο «Τσαλαπάτα», πραγματοποιήθηκε η ετήσια βράβευση των καλύτερων αθλητών και αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες, που διακρίθηκαν σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό, μεσογειακό, βαλκανικό και πανελλήνιο επίπεδο το 2018.
Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ροσσάνα Πώποτα και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς την παρακολούθησαν περισσότερα από 500 άτομα.
Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, ο αρχιμανδρίτης πατήρ Σεραφείμ Εφημέριος, του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η τφυπουργός Οικονομικών Παπανάτσιου Αικατερίνη, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Γεώργιος Καλτσογιάννης, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον δήμαρχο Βόλου, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, η πολιτευτής Έλενα Αντωνοπούλου, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Χαράλαμπος Πόζογλου, ο εκπρόσωπος του Λιμενάρχη Βόλου Αλέξανδρος Μπρουσοβάνας, η εκπρόσωπος της ΚΟΕ και μέλος της LEN. Ελένη Θηβαίου, η τεχνική σύμβουλος της ΚΟΕ Ελένη Κουγιά, πολλοί εκπρόσωποι σωματείων, όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, προπονητές, γονείς των αθλητών, φίλοι και μέλη του ομίλου.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος Χαράλαμπος Τσουκαλάς απηύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους, αναφερόμενος στις δραστηριότητες του ΝΟΒΑ και στις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του στην χρονιά που πέρασε. Συνεχάρη τους αθλητές που διακρίθηκαν σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό, μεσογειακό, βαλκανικό και πανελλήνιο επίπεδο, καθώς και τους προπονητές τους και ευχαρίστησε τους γονείς για τη μεγάλη και σημαντική βοήθεια που προσφέρουν στις δύσκολες στιγμές που περνάμε.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την βράβευση του Θεόδωρου Βλάχου, για τη μεγάλη του προσφορά ως αθλητής στον ΝΟΒΑ και ως προπονητής στις Εθνικές ομάδες και γενικά στην ελληνική υδατοσφαίριση. Τη βράβευση έκανε ο επίτιμος πρόεδρος του ΝΟΒΑ Χρήστος Γεροβασίλης.

Συνεχίστηκαν οι βραβεύσεις των αθλητών, με συναρπαστικά βίντεο με διαφάνειες των αθλητών και απαλή μουσική, ανάλογη για το κάθε άθλημα. Η διοίκηση του ΝΟΒΑ αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά των προπονητών όλων των τμημάτων του, για τις επιτυχίες που έφεραν, τους τίμησε προβάλλοντας βίντεο σε ώρα προπόνησης, όπου δέχτηκαν τα θερμά χειροκροτήματα όλων των παρισταμένων.
Ακολούθησε η παρουσίαση της νέας ενδυμασίας των αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων, φορεμένα από μικρούς αθλητές. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκε η βασιλόπιτα σε όλους και το δώρο του τυχερού ήταν ένα ζευγάρι φόρμες νέου σχεδίου με το λογότυπο του ομίλου.

Οι βραβευθέντες αθλητές
Οι αθλητές και αθλήτριες που βραβεύτηκαν ανά τμήμα ήταν οι παρακάτω:
Κωπηλασία: Ισμήνη Νόνη, Αναστασία Βόντζου, Γιώργος Μαραγκός, Δημήτρης Καραδέμητρος, Κατερίνα Μπρουσοβάνα, Νίκος Οικονόμου, Γιώργος Παρασκευάς, Ορέστης Ιωαννίδης (πηδαλιούχος), Ιάσων Νάνος, Νίκος Παρασκευάς, Ελένη Παπανικολοπούλου, Ευγενία Ιωαννίδη, Γεωργία Ζούζουλα, Κωνσταντίνος Λεμονάς, Αλέξανδρος Δαφνής, Κωνσταντίνος Χρηστομάνος.
Καλλιτεχνική (συγχρονισμένη) κολύμβηση: Βασιλική Κοφίδη, Νεφέλη-Κατερίνα Γκαγιάννη, Αναστασία Κουτσελίνη, Αναστασία Δοδοντζίδη, Ελένη Φραγκάκη, Ελένη Δεληγιάννη, Χρυσούλα Ιωάννου, Παρασκευή Τσέντζου, Κυριακή Καραγιάννη, Γεωργία Μαντζαφλέρη, Ζωή Καράγγελου, Ευθαλία-Δέσποινα Παγώνη, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ελένη Φράγγου, Κωνσταντίνα Γρηγορίου, Μελίνα Ντόβα, Βασίλης Μακρής.
Καταδύσεις: Θανάσης Τσιρίκος, Γρηγόρης Μήτρου, Σταυρούλα Χαλέμου, Ευαγγελία-Μαρία Λαγαρά, Αλίκη Καρανάσιου, Ιωάννα Τσοκανάκη, Έλλη Καπετανιά, Λευτέρης Ιωάννου, Νίκος Νικολόπουλος, Μαρία Στουκογιάννη, Μυρσίνη Μέλιου, Θεόδωρος Ρήγας.
Κολύμβηση: Μαρίνα Τριανταφυλλίδη, Παρασκευή Τριανταφυλλίδη, Χριστίνα Τσαπράζη.
Προαγωνιστική κολύμβησης: Ταξιάρχης Τσούνης, Γιώργος Κατοίκος, Ιπποκράτης Διαμαντίδης, Λευτέρης Καπότσης, Αλεξάνδρα Τριανταφύλλου, Άννα Γεροβασίλη, Ελένη Λαθουρά, Όλγα Τζώρτζη, Γιώργος Καρρόπουλος, Γιώργος Λαθουράς, Στέφανος Τριανταφυλλίδης, Αλέξανδρος Μπασέκης, Ταξιάρχης Τσούνης, Όλγα Τζώρτζη.
Masters κολύμβησης: Θανάσης Κραβαρίτης, Απόστολος Δουμπιώτης, Αναστάσιος Κοτζιάς, Κωνσταντίνος Βολιώτης, Αλέξανδρος Αλεξανδρίδης, Γιώργος Καλλιαμπέτσος, Αριστείδης Ζούμπος, Γιώργος Βασιλόπουλος, Γεωργία Πάστρα, Μαρία Κοντογεώργου, Εύη Χασιώτη.
Καγιάκ: Νίκη Παρδάλη, Θανάσης Μπασδάνης, Διονύσης Μπασδάνης, Κωνσταντίνος Σίριν, Βαγγέλης Σιάτρας.
SUP: Παναγιώτα Τσαούτου, Ευλαμπία Τσίρου, Μαρία Τσατσαράγκου.
Ιστιοπλοΐα: Μαγδαληνή Σιλέλη, Βιολέτα Αντωνοπούλου.
Ιστιοπλοΐα ανοικτής θάλασσας: Θανάσης Πινιάρης, Θανάσης Ευαγγελίδης, Δημήτρης Καραγιάννης, Γιώργος Μαρίνος, Βαγγέλης Κουτσουράς, Βιολέτα Αντωνοπούλου, Βασιλική Κατσακλή, Χρυσάνθη Κουτσουρά, Κατερίνα Σαρσέντου, Βαγγέλης Κουτσουράς, Μάριος Μπένης, Κωνσταντίνος Αποστόλου.

Ο χορός του ΝΟΒΑ
Μετά από πολλά χρόνια το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΒ-Α αποφάσισε ομόφωνα να διοργανώσει μια επίσημη χοροεσπερίδα. Με πολύ καλή οργανωμένη προετοιμασία με ενημέρωση στις εφημερίδες, στα social media και στην ιστοσελίδα του Ομίλου, έφερε τα τόσο ενθαρρυντικά και ευχάριστα αποτελέσματα.
Η αίθουσα του ERGON στο κτίριο «Τσαλαπάτα» γέμισε από 650 καλεσμένους, γονείς, παιδιά, μέλη και φίλους του Ομίλου που πέρασαν μια ευχάριστη και απολαυστική βραδιά.
Το πρόγραμμα παρουσίασε η δημοσιογράφος Ροσάνα Πόπωτα, που ξεκίνησε με τον χαιρετισμό και την ενημέρωση του προέδρου Χαράλαμπου Τσουκαλά. Στη συνέχεια προβλήθηκε ιστορικό βίντεο του ΝΟΒΑ από το 1932 μέχρι σήμερα το 2019, που εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκομένους με παρατεταμένα χειροκροτήματα.
Όπως κάθε χρόνο, ο ΝΟΒΑ βράβευσε δύο διοικητικά στελέχη, τους πρώην αντιπροέδρους Ρήγα Ρηγάκη και Αντώνη Πουλτσίδη, που επί 30 χρόνια προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον Όμιλο με πολύ αγάπη στον αθλητισμό. Ο Ρήγας Ρηγάκης στην κολύμβηση και στην υδατοσφαίριση ενώ ο Αντώνης Πουλτσίδης συνέδεσε το όνομά του με την ανάπτυξη και τις επιτυχίες του θαλάσσιου σκι.
Οι δύο αντιπρόεδροι άφησαν πίσω τους ένα πλούσιο έργο στον ΝΟΒΑ. Συγκινημένοι ευχαρίστησαν το Δ.Σ. για την τιμή και την αναγνώριση της προσφοράς τους
υποσχόμενοι ότι θα συνεχίσουν να βοηθούν τον Όμιλο. Για όλα τα παραπάνω τους απονεμήθηκε ειδική πλακέτα.
Κατόπιν έγινε παρουσίαση βίντεο με τις δραστηριότητες των αθλητών. Οι αθλητές ξεκίνησαν πρώτοι να απολαμβάνουν τους χορούς και αυτό ήταν η μεγάλη έκπληξη.
Όλοι απόλαυσαν το ποιοτικό φαγητό, του catering Παπαγιάννη, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε με χορούς και γλυκιά μουσική μέχρι τις πρωινές ώρες. Ήταν ένας επιτυχημένος χορός, που έφερε ψυχική ευφορία σε όλους με την επιθυμία να ξαναβρεθούν στη νέα χοροεσπερίδα του ΝΟΒΑ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το