Τοπικά

Τηλεφώνησε σε Πυροσβεστική και Κέντρο Υγείας για βόμβα που είχε βάλει στο αεροδρόμιο Σκιάθου…

Επί ποδός βρισκόταν η αστυνομία του Τμήματος Σκιάθου χθες το απόγευμα, μετά από τηλεφωνήματα αγνώστου άνδρα για βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αεροδρόμιο του νησιού.
Ειδικότερα, στις 6:40 το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου δέχθηκε τηλεφώνημα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από κλήση που είχε δεχθεί, στην οποία ένας άνδρας ενημέρωσε τους πυροσβέστες ότι είχε τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στον διάδρομο του αερολιμένα Σκιάθου.
Πέντε λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί δέχθηκαν δεύτερο τηλεφώνημα για τον ίδιο λόγο από το Κέντρο Υγείας Σκιάθου.  Ο άγνωστος άνδρας είχε τηλεφωνήσει με απόκρυψη και στο Κέντρο Υγείας προειδοποιώντας για βόμβα που είχε κρύψει στο αεροδρόμιο, ωστόσο δεν ενημέρωνε πότε θα γινόταν η έκρηξη.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών που μετέβησαν στο αεροδρόμιο και ξεκίνησαν εξονυχιστικούς ελέγχους. Μετά από μία ώρα ελέγχων στο εσωτερικό του αεροδρομίου αλλά και στον εξωτερικό χώρο και στο πάρκινγκ, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός και ότι το τηλεφώνημα ήταν μια κακόγουστη φάρσα. Στη συνέχεια δόθηκε άδεια να συνεχιστούν κανονικά οι προγραμματισμένες πτήσεις του αεροδρομίου

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το