Κόσμος

Τηλεφωνικές κλήσεις θα επιτρέπει η εφαρμογή WhatsApp!

whattapp

Τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων θα ενεργοποιήσει η εφαρμογή «WhatsApp», σύμφωνα με φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο και φανερώνουν τη νέα λειτουργία της πλατφόρμας.
Η εφαρμογή μέχρι στιγμής προσφέρει μόνο την ανταλλαγή μηνυμάτων και φωτογραφιών μέσω ίντερνετ και όχι την πραγματοποίηση τηλεφωνικών-διαδικτυακών κλήσεων, όπως συμβαίνει με άλλες αντίστοιχες ανταγωνιστικές messenger πλατφόρμες, όπως του Viber.
Οι χρήστες του WhatsApp ξεπερνούν τους 600 εκατομμύρια παγκοσμίως και πρόκειται για μια εξαιρετικά μεγάλη προσθήκη που εκτιμάται ότι θα επηρεάσει τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Η «WhatsApp» είναι η πιο ακριβοπληρωμένη εφαρμογή στην ιστορία των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων, καθώς το Facebook την εξαγόρασε έναντι του χρηματικού ποσού των 19 δισεκατομμυρίων δολαρίων!
Το Whatsapp είναι μία social εφαρμογή για διάφορα mobile λειτουργικά συστήματα και στόχος του είναι να αντικαταστήσει την επικοινωνία των χρηστών μέσω SMS και να βάλει στο «παιχνίδι» την επικοινωνία με μηνύματα μέσω ίντερνετ (WiFi ή 3G/4G). Ένας από τους ανταγωνιστές του στην Ελλάδα είναι το Viber.

πηγή www.e-typos.com

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το