Τοπικά

Τηλεδιάσκεψη των μελών της Νέας Δημοκρατίας στην Σκιάθο για τα προβλήματα από την κρίση του κορωνοϊού

Σε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκιάθου, τη Δευτέρα 4/5/2020, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την κοινωνία του νησιού, τους τελευταίους δύο μήνες.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκιάθου Νίκος Φεγγερός, ο Αντιπρόεδρος Ντίνος Πολύμερος, η Γραμματέας Νίκη Καπαδούκα, η Μαρία Παπανικολάου (Υπεύθ. Γυναικείων Θεμάτων), ο Αλέκος Ευσταθίου (Υπεύθυνος Τουρισμού), ο Θοδωρής Πασχάλης (Υπεύθ. Εκλογικής Εντιμότητας και Αγροτικού Τομέα), ο Αντώνης Δαμάσκος (Υπεύθ. Στρατηγικού Σχεδιασμού) και ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Θοδωρής Τζούμας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν κυρίως θέματα γύρω από την πανδημία του COVID-19 και σχετικά ζητήματα, για τα οποία η ΔΗΜ.ΤΟ. έχει αναλάβει πρωτοβουλίες, όπως το Κέντρο Υγείας Σκιάθου, η τουριστική σεζόν και η επερχόμενη οικονομική κρίση, με κύριο στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων του νησιού, αλλά και των κατοίκων. Επίσης, αποφασίστηκαν κινήσεις προς κυβερνητικούς παράγοντες και βουλευτές του νομού Μαγνησίας, από την πλευρά της ΔΗΜ.ΤΟ.

«Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκιάθου και τα μέλη της βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή και δίπλα στα προβλήματα της Σκιάθου. Θα συνεχίσει να εκτελεί το έργο που της έχει ανατεθεί. Θα συνεχίσει να αποτελεί ενεργό μέρος της κοινωνίας», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το