Τοπικά

Τηλεδιάσκεψη της Ζέττας Μακρή με τον πρόεδρο του ΣΒΘΕ Αχ. Νταβέλη και εκπροσώπους εμπόρων και επιχειρηματιών

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των 98 ατόμων, που επιτρέπει η ψηφιακή πλατφόρμα, ολοκληρώθηκε ο δεύτερος, ανοιχτός διαδικτυακός διάλογος, τον οποίο διοργάνωσε η Ζέττα Μ. Μακρή με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του ΣΘΕΒ Αχιλλέα Νταβέλη.
Μεταξύ των συμμετεχόντων και οι έχοντες θεσμικό ρόλο επιχειρηματίες και επιστήμονες όπως ο νυν πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Βόλου Απόστολος Οντόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Βόλου Κωνσταντίνος Τσέλιος, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μεντεκίδης, ο επιχειρηματίας και τομεάρχης οικονομίας και επιχειρηματικότητας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Χάρης Σιούρας, ο τομεάρχης Ναυτιλίας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Πέτρος Ζέκας, ο επιχειρηματίας – δημοτικός σύμβουλος Βόλου και αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Απόστολος Νάσιος, το μέλος του Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου Βόλου Μάξιμος Ζάντζος, ο Γραμματέας της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Ελλάδας Κωνσταντίνος Τσιαγκλίωτης, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Βελεστίνου Γιάννης Μαυροκέφαλος καθώς και πλήθος εκλεγμένων μελών της ΟΝΝΕΔ Ν. Μαγνησίας που παρενέβησαν με απόψεις, εμπειρίες και προτάσεις.

Στην δίωρη συζήτηση, ο ομιλητής ανέφερε και εξέθεσε, λεπτομερώς, τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας αλλά και τις παθογένειες του παρελθόντος. Ήταν ξεκάθαρος στην εκτίμησή του ότι, ακόμη και στην πανδημία, υπάρχουν ευκαιρίες, απόλυτα πεπεισμένος ότι οι νέοι θα προσφέρουν πολλά και κατηγορηματικός στην ανάγκη εκσυγχρονισμού των σχετικών διαδικασιών. Οι συμμετέχοντες στην συζήτηση εξέφρασαν τους δικούς τους προβληματισμούς και τις εμπειρίες τόσο τις προσωπικές όσο και των συναδέλφων τους, καταθέτοντας, συγχρόνως και συγκεκριμένες προτάσεις. Στον διαδικτυακό διάλογο συμμετείχαν και νέοι επιστήμονες και επαγγελματίες, με παρεμβάσεις μεστές και τεκμηριωμένες, που εντυπωσίασαν τους παρισταμένους. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση της δωρεάς από τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Νταβέλη μεγάλης ποσότητας προστατευτικών μασκών, που η κ. Μακρή θα δώσει στην εκκλησία, τους ένστολους και τον δικηγορικό σύλλογο Βόλου.
«Η επιτυχημένη, εξωστρεφής δεύτερη τηλεδιάσκεψη με γεμίζει χαρά» δήλωσε η βουλευτής, που, πρώτη, ξεκίνησε ανάλογες συζητήσεις. «Η πρώτη, το ίδιο επιτυχής, διαδικτυακή συζήτηση με τον καθηγητή κ. Κ. Γουργουλιάνη με έπεισε ότι ο κόσμος δεν θέλει μόνο να ενημερώνεται αλλά και να συμμετέχει. Γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε με άλλες, θεματικές, ασφαλείς, διαδικτυακές διασκέψεις».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το