Θ Plus

Τι συνέβη στον Πύργο του Αϊφελ; Προσπαθούν να καταλάβουν πώς έβγαλε τουρίστας αυτή την λήψη

Δεν υπάρχει περίπτωση να επισκεφτεί κάποιος τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι και να μην τον βγάλει φωτογραφία.
Ωστόσο ένας τουρίστας έκανε την διαφορά και έβγαλε μία περίεργη λήψη, χωρίς να το επιδιώξει.
Συγκεκριμένα, ο Τζιν Φίλιπ από τον Καναδά αποφάσισε να βγάλει με το κινητό του μία πανοραμική φωτογραφία του Πύργου του Άιφελ.
Οσοι έχουν βγάλει πανοραμική φωτογραφία στο κινητό του, γνωρίζουν πως πρέπει να κρατούν σταθερό το κινητό τους ώστε να βγει πετυχημένη η φωτογραφία.

Ο Φίλιπ, λοιπόν, μάλλον δεν ακολούθησε αυτή την βασική οδηγία με αποτέλεσμα ο Πύργος του Αιφελ να βγει λυγισμένος.
Ωστόσο ο Καναδός δεν βρήκε το αποτέλεσμα άσχημο και αποφάσισε να το δημοσιεύσει στο Reddit. Που να ήξερε όμως πως η εικόνα του θα γίνει το απόλυτο viral;
Με τους περισσότερους να χαρακτηρίζουν τον Πύργο του Άιφελ…. μεθυσμένο, οι χρήστες του διαδικτύου δεν έχασαν χρόνο και άρχισαν να σχολιάζουν την φωτογραφία του Φίλιπ.
«Μοιάζει με έργο του Νταλί», είπε ένας χρήστης, ενώ άλλος πρόσθεσε «Οταν ο Πύργος του Άιφελ το ρίχνει στον χορό».

Ενας άλλος σχολίασε «Μάλλον ο Πύργος του Άιφελ είδε μία αράχνη», ενώ άλλος είπε με την σειρά του «Κάποιος πείραξε τον Πύργο στην κοιλιά και τραντάχτηκε».
Πάντως μερικοί υποστήριξαν πως η φωτογραφία δεν δημιουργήθηκε από… τύχη, αλλά επίτηδες καθώς το έδαφος κάτω από τον Πυργο του Άιφελ γέρνει εξαιτίας φώτοσοπ.

Ο Τζιν Φίλιπ από τον Καναδά αποφάσισε να βγάλει με το κινητό του μία πανοραμική φωτογραφία του Πύργου του Άιφελ, ωστόσο κάτι πήγε στραβά…

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το