ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απίστευτα ποσά

Παραπολιτικά

Έλεος

Παραπολιτικά

Με το ζόρι

Παραπολιτικά

Πολλά τα λεφτά στον ΣΥΔΙΣΑ

Παραπολιτικά

Παράδοση

Παραπολιτικά

Στη δημοσιότητα

Παραπολιτικά

Καλή χρονιά

Παραπολιτικά

Αθλητισμός

Με τη συμμετοχή 100 παιδιών το 1ο Αναπτυξιακό Τουρνουά χάντμπολ Κεντρικής Ελλάδας στο ΕΑΚ Βόλου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, το 1ο Αναπτυξιακό τουρνουά Χειροσφαίρισης για συλλόγους της Κεντρικής Ελλάδας, της φετινής περιόδου. Το τουρνουά συνδιοργάνωσαν ο Εύρυτος Βόλου και ο Κένταυρος Αγριάς, ήταν υπό την αιγίδα της Ε.Α.Π. ΟΧΕ και συμμετείχαν εκτός από τους προαναφερθέντες συλλόγους και ο Α.Σ. Αμφικτύονες Λαμίας και ο Α.Σ. Λάρισας Handball Club.

Περίπου 100 παιδιά, αγόρια και κορίτσια των κατηγοριών Μίνι, ως Παμπαίδες και Παγκορασίδες Α (8 – 14 ετών), προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους γονείς και αρκετούς φίλους των παιδιών – που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ Βόλου – παίζοντας Χάντμπολ μέσα σε αγωνιστικά πάντα πλαίσια. Παρών στο τουρνουά ήταν και ο Π.Ο. Προπονητής Κεντρικής Ελλάδας, κ. Τσιάπας Γιάννης, που είχε την ευθύνη διεξαγωγής του τουρνουά.

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες με τους προπονητές τους, ανανέωσαν το ραντεβού για το Δεκέμβριο στη Λάρισα, όπου θα διοργανωθεί το επόμενο Αναπτυξιακό Τουρνουά Χειροσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας.
ΟΙ διοργανωτές συνεχάρησαν τους συλλόγους και τους προπονητές τους που προσπαθούν για τη διάδοση του αθλήματος στην περιοχή, όπως επίσης τους εθελοντές των δύο συλλόγων για την διοργάνωση του τουρνουά και τους χορηγούς.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το