Τοπικά

Τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας διεκδικούν οι Αγροτικοί Σύλλογοι Ζαγοράς, Μακρυράχης και Πουρίου

Ο Αγροτικοί Σύλλογοι Ζαγοράς, Μακρυράχης και Πουρίου Μαγνησίας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής ημέρας δράσης για την υγεία, συντονίζουν τις ενέργειες τους για την προάσπιση των δικαιωμάτων των αγροτών της περιοχής του Ανατολικού Πηλίου. Διεκδικούν τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς και μέσα ατομικής προστασίας για όλους τους υγειονομικούς:

“Ζητούμε από την Κυβέρνηση και την 5η Υγειονομική Περιφέρεια, να στελεχώσει τώρα το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς με το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με τα απαραίτητα υλικά και μέσα ατομικής προστασίας των εργαζομένων.
Καλούμε τους αγρότες της περιοχής μας, σπάζοντας τη σιωπή μας, να ενώσουμε τις φωνές μας με τους υγειονομικούς, τους υπόλοιπους αγροτικούς συλλόγους και τα εργατικά σωματεία, ώστε να δυναμώσουμε τη φωνή της διεκδίκησης για μέτρα προστασίας της ζωής μας.
Όλοι μαζί την Τρίτη 7 Απρίλη, ημέρα Πανελλαδικής δράσης για την υγεία, διεκδικούμε:
• Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών, στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και τα αγροτικά ιατρεία του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου, αλλά και σε όλες τις μονάδες υγείας της χώρας.
• Πλήρη επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
• Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το