Τοπικά

Τη μια μέρα καθαρό, την άλλη σκουπιδαριό… το Κοιμητήριο στο Βελεστίνο 

Τη μία ημέρα η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ρήγα Φεραίου καθάρισε τους χώρους στο Κοιμητήριο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βελεστίνο και την επόμενη η εικόνα ήταν και πάλι απαράδεκτη, αφού γέμισαν σκουπίδια παρά τους άδειους κάδους απορριμμάτων, γεγονός που προκάλεσε και τη δημόσια παρέμβαση του δημάρχου Δημ. Νασίκα.
Στην ανακοίνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας αναφέρονται τα εξής:
«Ενώ τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε γενική καθαριότητα από την Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου με έναν φορτωτή και δύο φορτηγά και οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο στις 12.00, ακριβώς μισή ώρα μετά στις 12.30 το μεσημέρι, ασυνείδητοι πολίτες εναπόθεσαν τα απορρίμματα που φαίνονται στην εικόνα.
Η κατάσταση αυτή έχει ως αποτέλεσμα οι υπηρεσίες του Δήμου να αδυνατούν να ολοκληρώσουν εξίσου σημαντικές εργασίες, όπως η οδοποιία, η καθαριότητα κ.λπ., διότι οι ενέργειες αυτές παρεμποδίζουν τον συντονισμό εργασιών της υπηρεσίας μας, καθώς δαπανούνται εργατοώρες και καύσιμα».
Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημ. Νασίκας αναφέρει τα εξής:
«Απαράδεκτη η κατάσταση παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου, στο Κοιμητήριο του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βελεστίνο. Παρόλο που υπάρχουν άδειοι κάδοι δείτε την κατάσταση που επικρατούσε χθες και συγκρίνετε με σήμερα μετά την παρέμβαση της υπηρεσίας.
Καλούνται οι δημότες να σέβονται τη δημόσια υγεία και τους γύρω τους…».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το