Τοπικά

Τι λέει ο σύζυγος της 44χρονης Λαρισαίας που κατήγγειλε βιασμό από τον προϊστάμενό της: “Δεν είναι εύκολο να διαχειριστώ μια τέτοια κατάσταση”

«Θα είμαι δίπλα της να την βοηθήσω στον αγώνα της» δήλωσε ο σύζυγος της 44χρονης Λαρισαίας εκπαιδευτικού που κατήγγειλε τον βιασμό της από τον προϊστάμενό της.

Ο σύζυγός της εκπαιδευτικού έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», σημειώνοντας τα εξής:

«Για να είμαι ειλικρινής δεν εστιάζουμε στην υπηρεσιακή του κατάσταση. Προτεραιότητα για εμάς είναι η αποκατάσταση της υγείας της συζύγου μου και φυσικά η απόδοση της δικαιοσύνης. Εκφράζω της ευγνωμοσύνη μου για τα γρήγορα αντανακλαστικά της εισαγγελικής αρχής, που εκτίμησε τα περιστατικά της πραγματικής διάστασης. Ήταν για εμάς μια μικρή δικαίωση για τα όσα ακούσαμε μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης.

Το πρώτο που την πληρώνει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το θύμα, φτάνουμε στο σημείο να δικάζεται στα ΜΜΕ το θύμα και όχι ο βιαστής. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς και προσωπικά εγώ μια τέτοια κατάσταση. Ανησυχώ μην πω ή κάνω κάτι λάθος, αλλά θέλω να την βοηθήσω στον αγώνα της και να της δείξω ότι είμαι δίπλα της, πως την πιστεύω και θα στηρίξω κάθε της απόφαση».

Πηγή:onlarissa

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το