Αθλητισμός

Με τη λάμψη του Λάγιος Ντέταρι πραγματοποιήθηκε ο αγώνας παλαιμάχων μεταξύ Θησέα και ΕΠΣΘ

Μία μεγάλη προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Λάγιος Ντέταρι, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι στο ΕΑΚ ανάμεσα στους παλαιμάχους του Θησέα και αυτούς της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Το πρώην «δεκάρι» της εθνικής Ουγγαρίας και του Ολυμπιακού Πειραιώς φιλοξενήθηκε στο Βόλο από τους παλαιμάχους του Θησέα και μάλιστα αγωνίστηκε με την ομάδα τους. Επίσης, αποχώρησε… φορτωμένος με πλακέτες, αφού τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο από τον Θησέα, τους παλαιμάχους του συλλόγου της Αγριάς, τους παλαιμάχους του Ολυμπιακού Βόλου και την ΕΠΣΘ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι παλαίμαχοι της ΕΠΣΘ πήραν τη φιλική νίκη με σκορ 3-2. Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιάννης Κουζάκης, έχοντας βοηθούς τους Γιώργο Παγωνόπουλο και Κωνσταντίνο Βλάχο. Με τις δύο ομάδες έπαιξαν οι:

ΘΗΣΕΑΣ: Θεοδωρίδης, Ζάχος, Μαραγκός, Παπαδήμας, Κουλαξής, Νάκας, Μάνος, Μυλωνάς, Φέκας, Μούτος, Φιλίππου, Μαλακασιώτης, Δουλάς, Κοντογεωργίου, Κόρμπας, Αλιάτης, Βαλαρούτσος, Μπουραζάς, Κοκκινίδης, Τσεκούρας, Αραβανόπουλος. Β. Οικονόμου, Ντέταρι.

ΕΠΣΘ: Τζέκας, Κολυνδρίνης, Αντωνούλης, Ντούρας, Ρίζος, Τόλιας, Βαΐτσης, Καλόγηρος, Χρ. Οικονόμου, Παναγιωτόπουλος, Αγιασιώτης, Σπυριδάκης, Κωστούλας, Πέτρου, Κασιούρας, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Παπαρρίζος, Καραμίχαλος.

* Να σημειωθεί ότι το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση, αφού νωρίτερα έκανε προπόνηση ο Ν.Π.Σ. «Βόλος», που εκτός από τα γήπεδα Νεάπολης και Πορταριάς, ζήτησε και πήρε και το ΕΑΚ για τέσσερις προπονήσεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το