ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφτασαν στα φαρμακεία 25.000 αντιγριπικά εμβόλια

Ελλάδα

Χωματερή στην είσοδο του Πτελεού

Τοπικά

Αποχωρούν οι αγρότες από το μπλόκο του Αερινού

Τοπικά

Αδήλωτη εργασία σε υψηλά επίπεδα στη Μαγνησία

Τοπικά

Δικαστές γράφουν ποίηση και πεζογραφία

Πολιτισμός

20 πόντοι φρέσκο χιόνι στα ορεινά των Τρικάλων

Τοπικά

Συνελήφθη 40χρονου στον Βόλο για κατοχή χασίς

Τοπικά

Είχε «ταράξει» στις κλοπές τη Σκόπελο

Τοπικά

26χρονος έκλεψε το εργοστάσιο του ΟΣΕ στον Βόλο

Τοπικά

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Ασθενής σεισμική δόνηση 2,5 Ρίχτερ στη Σκιάθο

Τοπικά

Παραπολιτικά

Τι ειπώθηκε στη συγκέντρωση Παπαδούλη με τους υποψηφίους του συνδυασμού του

Στο γραφείο του στο λιμάνι υποδέχτηκε προχθές βράδυ 50 περίπου υποψηφίους του συνδυασμού του ο Α. Παπαδούλης. Η κ. Βούλα Αλεξίου και ο κ. Λαϊνας στελέχη του Μπέου που ανεξαρτητοποιήθηκαν ήταν εκεί, μαζί με μέλη της παράταξης Επιλογή Ευθύνης την οποία καταγγέλλει ότι τον υπονομεύει μιας και με ανακοίνωσή της εξέφρασε την άποψη πως οι δημοκρατικοί πολίτες έχουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές να στηρίξουν στον πρώτο γύρο των εκλογών, δηλαδή είτε τον Ιάσονα Αποστολάκη, είτε τη Νάνσυ Καπούλα, είτε τον Απόστολο Παπαδούλη.
Από τα μέλη της παράταξης που θα θέσουν υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του δέχτηκε κριτική για το γεγονός ότι θέλησε να καταγγείλει την παράταξη στην οποία οι ίδιοι ανήκουν και τον τιμούν με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο. Το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ απουσίαζε από την συγκέντρωση, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει ζήτημα εφόσον έδωσε στήριξη στον κ. Παπαδούλη, αλλά όχι και κόσμο για υποστήριξη. Οι υποψήφιοι που εμφανίστηκαν χθες από το ΠΑΣΟΚ ήταν οι κ.κ. Αναστασίου, Καράτσαλος, Λυχναρόπουλος και Σούλα Βακουφτσή.
Στη συγκέντρωση των υποψηφίων ήταν οι κ.κ. Πολατίδης, Ψαριανός, Ταμβάκης, Χούστης Γαρυφαλογιάννης, Αναστασία Παπαδοπούλου, Ματίνα Πρίγκου και άλλοι, ενώ συνδυασμός και πρόγραμμα θα ανακοινωθούν αρχές Μάρτη.
Πάντως ο κ. Παπαδούλης έδειξε με την ανακοίνωση του απέναντι σε μια παράταξη που έχει στελέχη της στον συνδυασμό του, πως έχει μπερδέψει και την χρονολογία και τον αντίπαλο. Νομίζει πως είμαστε στο 2014 και όχι στο 2019 και ότι αντίπαλος είναι η Νατάσα Οικονόμου ή ο Φώτης Λαμπρινίδης με τον Πάνο Σκοτινιώτη και όχι ο Μπέος. Κάποιος πρέπει να τον βοηθήσει αλλά όσο και αν προσπάθησαν προχθές ορισμένοι, δεν το κατάφεραν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το