Τοπικά

Τη Δωροθέα Κολυνδρίνη επισκέφθηκε ο νέος Διοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ Στεφανοβίκειου

58220dd9-a68e-4ad1-9f77-32ab678bb860

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, πραγματοποίησε την Τετάρτη 23-03-2016 ο νέος Διοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ Στεφανοβίκειου Ταξίαρχος Παπαναγιώτου Ιωάννης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας η κ. Κολυνδρίνη ενημέρωσε τον Διοικητή για θέματα του Νομού Μαγνησίας και κυρίως για αυτά που άπτονται της συνεργασίας στρατού και Περιφερειακής Ενότητας, ο οποίος με την σειρά του τόνισε ότι έχει την πεποίθηση μιας πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ Στρατού και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

Η Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι «όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μια άριστη συνεργασία με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σε επίπεδο Νομού και αυτό θα συνεχιστεί και τα επόμενα. Η συνένωση δυνάμεων είναι το ζητούμενο για όλους μας προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, αλλά και ως Περιφέρεια Θεσσαλίας με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό το κάνουμε πράξη», κατέληξε η κ. Κολυνδρίνη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το