Τοπικά

Τη διενέργεια δωρεάν μοριακών τεστ για Covid-19 σε όλους τους επαγγελματίες ζητεί ο Σεραφείμ Μαουσίδης

Επιστολή με θέμα την πραγματοποίηση μοριακού τεστ ανίχνευσης Covid-19, απέστειλε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας και Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Σεραφείμ Μαουσίδης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Στο πλαίσιο της πανδημίας του Κορωνοϊού, παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις, τα νέα μέτρα πρόληψης και την ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων στην επικράτεια, και λαμβάνοντας υπόψη πως η Μαγνησία βρίσκεται στο επίπεδο 2 (δύο), προτείνω τα εξής:
1. Πραγματοποίηση μοριακού τεστ ανίχνευσης Covid-19 σε όλους τους επαγγελματίες δωρεάν, 2. Το τεστ να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας, 3. Η παρούσα πρόταση να κοινοποιηθεί στο Επιμελητήριο Μαγνησίας προκειμένου άμεσα να μας απαντήσουν επί του θέματος
Ελπίζοντας, το δίκαιο και εύλογο θέμα που θέτουμε να βρει θετική και άμεση ανταπόκριση από το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ και από το Επιμελητήριο Μαγνησίας.»

Την πρόταση του κ. Μαουσίδη, στηρίζει ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας (ΣΕΗΜ). Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒΕΜ, σήμερα το βράδυ 27 Οκτωβρίου 2020.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το