Ελλάδα

Τι δείχνει το βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

giakoumakis

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο παρέδωσε στις Αρχές ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης, προκειμένου να βοηθήσει κι εκείνος με τη σειρά του στην έρευνα που διεξάγει ακόμα και σήμερα η αστυνομία για το θάνατο-μυστήριο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Δέκα μέρες μετά την προσκόμιση νέων στοιχείων τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στη διελεύκανση του θανάτου του άτυχου φοιτητή, ο κ. Τσούκαλης σε μία γέφυρα-συνεργασία που χτίζει με την Ελληνική Αστυνομία, έχει στα χέρια του ένα συγκλονιστικό στοιχείο που θα λύσει το γρίφο γύρω από το θάνατο του άτυχου Βαγγέλη.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το Σάββατο στο γραφείο του ο κ. Γιώργος Τσούκαλης αποκάλυψε ότι παρακολουθώντας την υπόθεση από την πρώτη κιόλας ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση του Βαγγέλη, συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση με απρόοπτη κατάληξη. Παρά τις επανειλλημένες ερωτήσεις που δέχτηκε διαδοχικά από τους δημοσιογράφους, δεν αποκάλυψε το περιεχόμενο του βίντεο ούτε άφησε να εννοηθεί εάν τα στοιχεία όπου κατέθεσε στην αστυνομία «καίνε» τους συμφοιτητές του Βαγγέλη.

Κάτω από άκρα μυστικότητα, συνέλεξε τα στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν στη διελεύκανση της υπόθεσης, αφήνει τα εννοηθεί ο κ. Τσούκαλης.

Σε ερωτήσεις που δέχτηκε από το protothema.gr, προτίμησε να μην αποκαλύψει στοιχεία αλλά να ζητήσει από όσους γνωρίζουν κάτι να το καταθέσουν στην αστυνομία. «Κάνω έκκληση προς όλους τους μάρτυρες να βοηθήσουν στο έργο της αστυνομίας. Όποιος έχει ήδη καταθέσει και νομίζει ότι δεν τα είπε όλα για οποιονδήποτε λόγο, ας καταθέσει στις Αρχές. Αυτό επιθυμεί και η οικογένεια του Βαγγέλη. Επίσης, θέλω να πω ότι η στοχοποίηση παιδιών δεν βοηθά την κατάσταση, ούτε είναι σωστό να δέχονται τέτοια συμπεριφορά. Αφήστε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Υπάρχουν αστυνομικοί οι οποίοι ασχολούνται με την υπόθεση και έχουν να δουν την οικογένειά τους πάνω από ένα μήνα».

Τι περιέχει το βίντεο που κατατέθηκε στην αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το οπτιοακουστικό υλικό που κατατέθηκε στις Αρχες, είναι αρκετά μεγάλο σε διάρκεια και απεικονίζει ένα από τα περιστατικά βίας που φημολογείται ότι συνέβαιναν στην Γαλακτοκομική Σχολή, εις βάρος του Βαγγέλη. Μάλιστα, είναι πιθανό στο βίντεο να μην αποτυπώνεται λεκτική βία, αλλά σοβαρότερο περιστατικό, το οποίο όμως δεν είναι πρόσφατο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο βίντεο εκτός από τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, φαίνονται δύο ακόμα άτομα, τα οποία δεν φοιτούν πλέον στην Γαλακτοκομική Σχολή, εδώ και κάποιο διάστημα.

πηγή www.protothema.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το